Bloedsinaasappel weizen

Gestart door Stefan R., 06-04-2021 19:17 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Stefan R.

Hallo hobbybrouwers,
Afgelopen vrijdag volgens bijgevoegd recept een weizen/blond gebrouwen met toevoeging van bloedsinaasappels.
Om zo dit voorjaar/zomer een lekker dorstlessend en verfrissend biertje te kunnen drinken.
Ik heb hiervoor van 4 sinaasappels het vruchtvlees gebruikt en van 2 het oranje gedeelte van de schil afgeschaaft en dit in een hopzakje na de brouw in het vergistingsvat gedaan bij de 18 liter wort dit staat nu lekker te vergisten en is nu gezakt van 1052 naar 1012 (gemeten hydrometer) nu hoopte ik op een meer roodachtig troebeling in de weizen (vandaar de naam bloody blond) kan ik nu de vergisting nog niet helemaal klaar is nog eenzelfde zakje erbij doen?
http://cloud.tapatalk.com/s/606c94c15f356/Bierrecept%20%20-%20Bloody%20Blond.pdf

Stefan R.

Zag dat de pdf niet te openen was bij deze een schermafbeelding

Tags:

Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.