VVV bonnen besteden

Gestart door Bvk1983, 25-10-2020 18:08 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Bvk1983

Weet iemand een grondstoffen/appatuur winkel die VVV bonnen accepteert? De grotere/bekendere zaken (Unibrew, Braumarkt) heb ik gecheckt maar accepteren ze niet. Ik krijg binnenkort een bedrag in VVV bonnen en zou deze graag aan deze hobby besteden, maar ik weet niet waar. Bol.com accepteert ze maar daar zijn alleen de Brewmonkey pakketten te bestellen.

Oscar

Citaat van: Bvk1983 op 25-10-2020  18:08 uIk krijg binnenkort een bedrag in VVV bonnen en zou deze graag aan deze hobby besteden,

Ik geef je weinig kans... Misschien een slijter die ze accepteert, kun je er bier van kopen  :proost: :proost: :proost:

Brouwerij De Stichting

Voor geld ruilen met iemand die wel iets met die bonnen kan en dat geld bij Unibrew of Braumarkt besteden?

Bvk1983

Ik zie dat Amazon er ook bij staat. Misschien dat daar een platenkoeler of magneetroerder tegen een schappelijke prijs te vinden is. De pompen gaan 3x over de kop t.o.v. Alie zag ik.

Bvk1983

Op Amazon een aantal spullen gevonden die ik van mijn cadeaubonnen wil bestellen. Ik twijfel tussen 2 platenkoelers:

https://www.amazon.nl/gp/product/B002QZZEQ2/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATW9UHJ0SMTBM&psc=1

of

https://www.amazon.nl/dp/B002OQWCY0/?coliid=I1OYPOLVXZ2HK3&colid=GQS9RAYLO897&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it

Het verschil is me duidelijk, ik weet alleen niet of de goedkopere variant voor mij misschien al voldoende is. Ik zal maximaal 20L terug moeten koelen. Ik heb geprobeerd om wat op te zoeken o.b.v. het vermogen in kW maar daar kom ik niet helemaal uit. Kan iemand me vertellen of de 20-platen versie voldoende is om 20 L terug te koelen naar +/- 20 graden?

hansHalberstadt

Wat krijgt een bedrijf terug voor die vvv bonnen die je daar besteedt? Blijkbaar is er een nadeel?

Bvk1983

Ik heb geen idee hoe de wereld van cadeaubonnen in elkaar steekt maar mijn verwachting is dat de winkelier de cadeaubon moet claimen bij de verstrekker (VVV in dit geval) en daarvoor (iets) minder dan de waarde uitgekeerd krijgt. Dat zou m.i. een logisch verdienmodel zijn.

Snelbier

Citaat van: Bvk1983 op 05-11-2020  13:57 uIk heb geen idee hoe de wereld van cadeaubonnen in elkaar steekt maar mijn verwachting is dat de winkelier de cadeaubon moet claimen bij de verstrekker (VVV in dit geval) en daarvoor (iets) minder dan de waarde uitgekeerd krijgt. Dat zou m.i. een logisch verdienmodel zijn.
Provisie 10%, zie  https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&ved=2ahUKEwj39uayx-zsAhWwsKQKHfHEDR4QFjABegQIChAC&url=https%3A%2F%2Fwww.vvvcadeaukaarten.nl%2Facceptant-worden%2Fvvv-cadeaukaart&usg=AOvVaw1M8cOg5iyk_k33cWphFiTL
Kan best begrijpen waarom het aantal acceptanten blijft afnemen..

Tags:

Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.