Hoe plaats je een foto op dit forum, klik hier voor nadere uitleg.

Steun het forum. Koop via deze links: Nederlandstalige bierboeken, Engelstalige bierboeken, een bierig artikel of een ander artikel van bol.com

Auteur Topic: DIPLO met de cascadeoogst van 2018  (gelezen 2556 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Hay

  • Super lid
  • *****
  • Berichten: 1.486
  • Hobbybrouwen.nl is mijn informatiebron
Re: DIPLO met de cascadeoogst van 2018
« Reactie #25 Gepost op: 02-05-2019 22:46 u »
Even zoeken op youtube en op Duitse forum.


Heb je iets nodig dat je bij Bol.com wil kopen? Zoek het op met de bovenstaande advertentie en bestel. Pas het zoekwoord aan. Je kunt zoeken in de volledige catalogus van Bol. Door de spullen van Bol te kopen via onderstaande advertentie steun je het forum en het kost je niets extra. Voor de bierliefhebber hebben ze overigens meer spullen dan je zou verwachten. Zoek maar eens.

Online Jacques

  • Hoofdbeheerder
  • Super lid
  • *****
  • Berichten: 34.041
  • Land: nl
  • Brouw ze, roer ze en Proost!
    • Hobbybrouwen.nl
Re: DIPLO met de cascadeoogst van 2018
« Reactie #26 Gepost op: 02-05-2019 23:10 u »
Even zoeken op youtube en op Duitse forum.

En welke links levert dat op?  ;)

Online BrouwMark

  • Super lid
  • *****
  • Berichten: 1.284
  • Land: nl
  • Huisbrouwerij Bestenasse
Re: DIPLO met de cascadeoogst van 2018
« Reactie #27 Gepost op: 06-05-2019 22:50 u »
Whirlpool is in ieder geval prima gegaan, en het bier staat nu sinds vrijdag lekker te bluppen met een blup per 5 seconden. Lekkere luchtjes van mijn goeie oogst uit het waterslot!

Online BrouwMark

  • Super lid
  • *****
  • Berichten: 1.284
  • Land: nl
  • Huisbrouwerij Bestenasse
Re: DIPLO met de cascadeoogst van 2018
« Reactie #28 Gepost op: 19-05-2019 19:07 u »
Aanbeland op 1010. Wat een lekker biertje wordt dit!

Online BrouwMark

  • Super lid
  • *****
  • Berichten: 1.284
  • Land: nl
  • Huisbrouwerij Bestenasse
Re: DIPLO met de cascadeoogst van 2018
« Reactie #29 Gepost op: 27-05-2019 17:02 u »
Vandaag dit bier gebotteld. Met de bottelsuiker erbij doet het sterk aan dubbeldrank perzik/sinaasappel denken. Ik had niet zo'n overdonderende smaak verwacht uit mijn eigen hop.

Hergisten gebeurt nu op 10C in de klimaatkast voor ten minste een week, voordat ik de flessen in dozen stop en (hopelijk) nog een paar weken laat staan ter lagering. Dat belooft wat!

Tags: