Even voorstellen

Gestart door Mario, 14-05-2005 20:01 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Mario

Mijn naam is Mario en net begonnen met brouwen, tenminste de eerste 2 biertjes zijn uit blik die zeer goed smaken.
Het eerste is een mild ale waarvan ik 23 liter heb gemaakt het tweede is een donker abdij bier 13 liter, het komend bier moet een pils worden die echt via de pan in het gistvat terecht moet komen.
Via dit forum ben ikzelf al heel veel wijzer geworden  :duimop:
Grts,
Mario

Eduard

Hoi Mario,

Welkom bij dit forum!

Je bent een snelle, na twee blikbrouwsels al naar het 'echte werk', en dan nog een pils ook :-)

Het zal je vast wel lukken, maar het is misschien wel vast handig om te weten dat je voor het brouwen van pils gedurende deze tijd van het jaar wel een extra koelkast of koele ruimte van 10 °C nodig hebt. Anders is het wellicht een goed plan om een bovengister te maken, iets in de richting van Palm of een Belgisch Witbier (een lekker verfrissend bier voor de lente/zomer).

'k Zou zeggen, kijk lekker rond op het forum en lees de threads over het brouwen van pils en andere zaken en je zult gauw zien dat het erg nuttig kan zijn.

Groeten uit schemerig Gardermoen,

Eduard samenvol

Tags:

Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.