Spelregels etiketten

Gestart door Adrie, 01-12-2004 13:27 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Adrie

Beste brouwers,

Zoals uit de poll over dit onderwerp is gebleken, willen jullie graag je etiketten ten toon stellen. Dat kan onder dit onderwerp. Met de andere moderators hebben we bepaald dat we het als volgt gaan doen om de overzichtelijkheid zo groot mogelijk te houden.

Ieder lid dat etiketten wil plaatsen maakt een onderwerp aan met als titel zijn (inlog)naam. Onder dit onderwerp kan hij of zij voor elk etiket een bericht plaatsen. Andere leden kunnen eventueel hun commentaar geven.

Houd de bestanden klein (jpeg of gif, maximaal 400 bij 400 pixels). De voorkeur heeft het plaatsen van een link naar plaatjes op je eigen website. Dit kan door het plaatsen van de links tussen de img /img tags (het logo met een schilderijtje in de tagbalk bij elk bericht).  Eduard heeft aangeboden om plaatjes te bewerken als dat nodig is.

Veel plezier met dit nieuwe onderdeel.

Groeten,

A3

Adrie

Beste brouwers/kunstenaars,

Hulde aan alle etikettenmakers! Niet alleen creatief in brouwen, maar ook in het ontwerpen van etiketten. Met veel genoegen bekijk ik regelmatig jullie kunstwerkjes. Ik vind dit onderdeel van het forum een mooie toevoeging.

Groeten,

A3

Tags:

Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.