Hoe plaats je een foto op dit forum, klik hier voor nadere uitleg.

Steun het forum. Koop via deze links: Nederlandstalige bierboeken, Engelstalige bierboeken, een bierig artikel of een ander artikel van bol.com

Auteur Topic: Geroosterde gerst nog bewerken?  (gelezen 1606 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Klier-Bier

  • Boven 10 berichten
  • *
  • Berichten: 19
  • Land: nl
  • Hobbybrouwen.nl is mijn informatiebron
Geroosterde gerst nog bewerken?
« Gepost op: 07-01-2011 13:01 u »
Beste forumleden,

Als beginnende brouwer wil ik binnenkort een Irish Dry Stout gaan brouwen.
In het recept wordt geroosterde gerst genoemd.
Hoe moet ik omgaan met deze gerst, gewoon schroten, of moet deze nog worden verstijfeld, of misschien iets anders?

groeten van Klier-Bier.


Heb je iets nodig dat je bij Bol.com wil kopen? Zoek het op met de bovenstaande advertentie en bestel. Pas het zoekwoord aan. Je kunt zoeken in de volledige catalogus van Bol. Door de spullen van Bol te kopen via onderstaande advertentie steun je het forum en het kost je niets extra. Voor de bierliefhebber hebben ze overigens meer spullen dan je zou verwachten. Zoek maar eens.

Offline Adrie

  • Super lid
  • *****
  • Berichten: 13.993
  • Land: nl
  • Wie zijn bier eert, kiest voor vloeibaar
    • Brouwerij Het Witte Paard
Re: Geroosterde gerst nog bewerken?
« Reactie #1 Gepost op: 07-01-2011 13:05 u »
Gewoon schroten en meemaischen.

Offline Klier-Bier

  • Boven 10 berichten
  • *
  • Berichten: 19
  • Land: nl
  • Hobbybrouwen.nl is mijn informatiebron
Re: Geroosterde gerst nog bewerken?
« Reactie #2 Gepost op: 07-01-2011 13:21 u »
Het klopt dus inderdaad dat er supersnel wordt gereageerd, bedankt :groots:

Tags: