Slakken komen toch op bier af?
Dan krijg je alleen maar een groter probleem toch?
Seau, en of dat zo is. Ik bewaar mijn lege flessen in een tuinbank die ook dienst doet als opslag bak. Meestal bij het schoonmaken van flesjes kom ik dan 1 of 2 slakken tegen per krat. Als ik na een BBQ nog eens achtergelaten flessen tegen kom die niet omgespoeld waren is het helemaal feest. Ik zou het niet over mijn sla gooien, zou iets zijn als extra slagroom op de vla spuiten om je kinderen het niet te laten eten.
On topic: Ik geef het aan iemand die destilleert in mijn directe omgeving (is in 10 jaar pas één keer voorgekomen). Andere bieren waren hooguit, laten we zeggen, iets té experimenteel, maar zeker drinkbaar (het smaakte alleen heeeeeeel erg naar pepernoot). Ook de mislukte batch heb ik diverse keren geproefd om zeker te zijn. Niet ziek van geworden, waren alleen heel veel esters en bijsmaakjes bij ontstaan.