Specifieke interfaceprint (Tcontrol-IO) voor Tcontrol in ontwikkeling

Gestart door Henielma, 06-11-2011 20:44 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Tjardo

Citaat van: Henielma op 12-02-2016  22:22 u
Tijdens het maken van bovenstaande foto viel mij de resolutie van 0,5 ÂșC op bij deze batch sensoren.En deze foto is gemaakt na het aanpassen van de software in de microcontroller op de Tcontrol-IO print.

Beide foto's zijn hier helaas niet te zien...

Henielma

Bedankt voor je melding. Nu zijn de foto's wel te zien denk ik.

Pim

Herman,
ik gebruik nog wel eens andere DS18B20 sensoren dan de meegeleverde en zou dus graag de nieuwe sw op de print gebruiken.
Kan ik die zelf downloaden en aanbrengen?

David Steeman

Ik blijf het een mooi systeem vinden - petje af hoor Herman!

Henielma

Citaat van: Pim op 14-02-2016  09:26 uHerman,
ik gebruik nog wel eens andere DS18B20 sensoren dan de meegeleverde en zou dus graag de nieuwe sw op de print gebruiken.
Kan ik die zelf downloaden en aanbrengen?

Dat kan Pim. Ik had deze vraag wel verwacht. Maar heel eenvoudig is het niet. Aangezien het programmeergeheugen van de microcontroller vol zit met de functionaliteit voor de temperatuurregeling was en is er geen ruimte voor een USB bootloader. Maar er is wel een manier om de software in de microcontroller te updaten naar versie 8. De microcontroller zit mede om die reden op een voetje gemonteerd.

1. Haal de Tcontrol-IO processor voorzichtig uit het voetjes verpakt deze samen met een aan jezelf geadresseerde en voldoende gefrankeerde retourenvelop.
2. Verstuur dit naar mij (adres vragen per PM)
3. Deze microcontroller zal ik dan herprogrammeren en retour sturen in de gefrankeerde envelop die je zelf meegezonden hebt.

Of voor EUR 7,50 stuur ik je een nieuwe microcontroller met Tcontrol-IO software versie 8. Hiermee kan je de microcontroller vervangen op de Tcontrol-IO print.

Overigens voor het gros van de Tcontrol-IO gebruikers is er weinig reden om over te gaan op de nieuwe Tcontrol-IO software versie.

Pim


Vergelijkbare Topics (7)


Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.