De opzet van dit nieuwe forumonderdeel

Gestart door Jacques, 02-10-2004 00:40 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Jacques

Beste leden en bezoekers van dit forum,

De beheerders van deze site hebben het initatief genomen om recepten die her en der verspreid staan in dit forum en overige locaties van de site Hobbybrouwen.nl op één centrale plaats te verzamelen.
Hiervoor is nu het nieuwe board "Recepten per biertype zonder discussie" en de daaraan verbonden subboards aangemaakt.

Het is de bedoeling dat de recepten in de subboards 'vrij kaal' vermeld gaan worden en dat er in het nieuwe board geen discussies gevoerd worden over de recepten. Daarvoor is immers het bestaande board "Uitwisseling en discussie over recepten" beschikbaar.

In de subboards Groep A, B, C, D en O kunnen alleen door de beheerders van dit forum berichten worden geplaatst. Hierdoor wordt vervuiling van de te ontwikkelen overzichten met recepten voorkomen. Om de aanlevering van recepten door alle leden toch mogelijk te maken is een zogenaamde wachtkamer aangemaakt. Recepten die volgens leden opgenomen kunnen worden in de overzichten met recepten per biertype kunnen in de wachtkamer geplaatst worden. De beheerders verplaatsen vervolgens het recept bij het biertype in één van de groepen. Daarbij zal de Biertypengids van Derek Walsh de leidraad zijn.

Vragen over het board "Recepten per biertype zonder discussie" kunnen in dit subboard "Toelichting / Algemeen" worden gesteld.

Met het vullen van de subboards Groep A, B, C, D en O zal binnenkort een start worden gemaakt. Omdat dit vullen zeer arbeidsintensief en RSI bevorderend kan de afronding van deze werkzaamheden enige tijd duren. Via de wachtkamer kan ieder lid een steentje bijdragen...

 :degroeten: Jacques


Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.