Wanneer is Koolzuurgehalte juist, welke druk in bar moet het ongeveer zijn?

Gestart door Fede, 17-11-2011 11:36 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Fede

Goedemorgen Heren,

Ik heb mijn bier gebotteld in flessen van 0,5 liter en daarbij 4 gram suiker toegevoegd op deze halve liter fles.
Ze staan nu op 20 graden Celsius voor hergisting op de fles.

1 flesje van 0,5 liter heb ik een manometer op gezet met schaalindeling van 0 tot 6 bar.

Op hoeveel bar moet hij ongeveer staan zodat ik weet dat de koolzuur voldoende is en ik de flessen
voor rijpen koeler kan gaan zetten, ik had begrepen een week of twee maar kan ik dit ook bepalen dmv
als ik weet welke druk goed is?

Graag hoor ik van jullie.

Alvast bedankt,

Groeten,

Fede


Fede


Vergelijkbare Topics (7)


Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.