Nieuws:

Help mee aan het verbeteren van het forum via een donatie. Klik hier,

Hoofdmenu


Lambiek

Gestart door Dantel, 11-03-2023 15:02 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Dantel

Zo het is zover, mijn lambiek is eindelijk compleet vergist, gebrouwen op 26-12-2022 en in kunststof vaten van Speidel buiten laten afkoelen over nacht.
De dichte is voor 5 dagen stabiel. Van 1049 naar 1012, nu afvullen in Kegs met per keg kg diepvries kersen, en 200 gram Bourbon Whiskey cubes.

De smaak nu is, fris zuur, met wat appel (granny smith, en dat typische paardenhaar van wilde gist).

We gaan het zien wat het gaat worden, ik heb in ieder geval een goed onderbuik gevoel.

Vergelijkbare Topics (7)

31169

Reacties: 5
Gelezen: 2277

27139

Gestart door homoeccentricus


Reacties: 9
Gelezen: 3016

6377

Gestart door den_organolept


Reacties: 9
Gelezen: 5921

32710

Reacties: 12
Gelezen: 3876

11720

Reacties: 2
Gelezen: 2144


Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.