Nieuws:

Help mee aan het verbeteren van het forum via een donatie. Klik hier,

Hoofdmenu


Inspiratie

Gestart door Rujoh, 14-09-2011 16:00 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Laat je bij het brouwen inspireren door de toestand in de wereld? Bijvoorbeeld E.K. , W.K. , Tour de France, TT-races, Olympische Spelen?                                  

Nee, ik brouw waar ik zin in heb
14 (100%)
Ja zeker, dat geeft inspiratie
0 (0%)
Ik brouw altijd mijn vertrouwde bieren
0 (0%)
Ligt er aan
0 (0%)

Totaal aantal stemmen: 14

Stemmen gesloten: 24-09-2011 16:00 u

Rujoh

Zoals commerciële brouwers reclamestunts hebben rond grote publiekstrekkers, is het ook mogelijk om dat op kleine schaal te doen. Natuurlijk wordt er geen reclame door de thuisbrouwers gemaakt (toch?). Ik kan me dan zo voorstellen dat je dan een ander biertje brouwt om nog meer in de juiste stemming te komen. En dat je samen met je vrienden je eigen biertje drinkt met jouw favoriete sport.

Mensen laten zich beïnvloeden door 1001 verschillende dingen. Kijk maar naar beroemde schilderijen, muziekstukken en zo meer. Als ik vrolijk ben (zonder alcohol op) wil ik vrolijke opzwepende muziek. Als ik chagrijnig  ben wil ik ook vrolijke muziek, mijn stemming verandert, dus, als je uit je dak gaat van een sportgebeurtenis, kan ik me zo voorstellen dat je dat laat terugkomen in je brouwsel.

Ronald_

Oranje pils is wel eens gebrouwen op dag 1 van het WK, en op de finale dag gebotteld..

Verder natuurlijk seizoens inspiratie..

MM

Leuke vraag, zoals je zelf ook zegt laat men zich door 1001 en één dingen inspireren. Daarnaast word je ook nog onbewust geïnspireerd.

Ik laat me bij het brouwen door verschillende dingen inspireren. De meeste dingen hebben weinig met de toestand van de wereld te maken, meer met mijn eigen wereld tussen mij oren. Ik me graag inspireren door mijn eigen dorst. Voor volgend jaar heb ik bijvoorbeeld een aantal sessiebieren op de planning staan, omdat ik dan meer kan drinken zonder echt dronken te worden.


Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.