Nieuws:

Help mee aan het verbeteren van het forum via een donatie. Klik hier,

Hoofdmenu


Voor online nieuwsitem op zoek een hobby bierbrouwer

Gestart door Ricardo, 26-11-2008 15:10 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Ricardo

Beste hobbybrouwers,

Voor een online nieuwsitem over zelfvoorzienend leven ben ik op zoek naar iemand die zelf bier brouwt. Het liefst iemand uit
de regio Amsterdam of Almere en die dit gewoon thuis doet. Het brouwen op basis van een houten vat ligt het dichtst bij de strekking van het verhaal.
De bedoeling is dan dat een camerajournalist langskomt met de schrijfster van het boek 'Fred en Wilma in de vinexwijk' van Nienke Oosterbaan, waarin allerlei manieren van zelfvoorzienend leven worden beschreven, 1 daarvan is zelf bier brouwen.
In een kort item van max. 3 minuten wordt dan het brouwen een onderdeel, leuk zou zijn als je je installatie kan laten zien, het proces kan uitleggen en natuurlijk voor camera even gaat proeven.
De video's worden meest waarschijnlijk opgepikt door Spits.nl, Telegraaf.nl, Trouw, Dag, Msn-video. Een leuke kans dus om je hobby eens aan Nederland te laten zien.

REAGEREN KAN ALLEEN NOG DEZE WEEK, TOT EN MET VRIJDAG 28 NOVEMBER 2008. Het draaien wordt gedaan in de eerste week van december 2008.

---------->  Mail naar r.brouwer@zoomin.tv <------------------ En ja, dit is mijn naam ;)

Oscar

Citaat van: Ricardo op 26-11-2008 &nbsp;15:10 uHet liefst iemand uit de regio Amsterdam of Almere en die dit gewoon thuis doet.

Kijk eens hier : http://www.biergildegambrinus.nl/  een hele verenging uit Almere. Misschien zou je daar eens contact mee op kunnen nemen. Of misschien dat iemand hier op het forum zich ervoor leent. Of je moet naar Twente willen komen... ;D

Vergelijkbare Topics (7)


Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.