Nieuws:

Help mee aan het verbeteren van het forum via een donatie. Klik hier,

Hoofdmenu


Is het mogenlijk om BrouwHulp op meerdere locaties te draaien?

Gestart door Frenky, 23-02-2020 21:49 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Frenky

En daar bedoel ik mee dat ik de bestanden en recepten die ik verander thuis op mijn pc, die dan op de brouwdag idem zijn op de laptop brouwclub, aan die van thuis? Kan dit via ICM dropbox of google drive?

Koen S

Citaat van: Frenky op 23-02-2020  21:49 uEn daar bedoel ik mee dat ik de bestanden en recepten die ik verander thuis op mijn pc, die dan op de brouwdag idem zijn op de laptop brouwclub, aan die van thuis? Kan dit via ICM dropbox of google drive?
Werkt perfect via Dropbox, het programma installeren op je pc, de bestanden van BrouwHulp plaatsen in de gecreƫerde map en die locatie instellen in BrouwHulp. Idem voor andere pc's. Ik denk max 3 met Dropbox.

ElmerVDM

Werkt inderdaad prima icm Dropbox conform bovenstaande beschrijving.

Martijn0172

Ik heb een tijdlang de database op google drive gezet. Helaas meerdere keren een corrupte database gekregen. Ik denk doordat somt BrouwHulp op meedere PC's open stond maar heb dit nooit goed uitgezocht. Nu gebruik ik brewfather, dat is webbased en voorkom ik dit probleem. Mijn tip is dus om je database te backuppen buiten een gedeelde map in een cloud

Vergelijkbare Topics (7)


Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.