Nieuws:

Help mee aan het verbeteren van het forum via een donatie. Klik hier,

Hoofdmenu


"Nieuw" bij berichten

Gestart door Oscar, 29-11-2005 23:32 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Oscar

Waarschijnlijk is deze vraag voor Jacque of een van de andee beheerders van dit forum.

Het valt mij op dat bij veel berichten het plaatje "Nieuw" staat. Indien dit om een nieuw onderwerp gaat is dit wel handig,  :hoera: zo kun je snel zien welke onderwerpen nieuw zijn. Echter zie ik dit plaatje ook staan bij berichten die al heel oud zijn en waarbij het laatst gepost bericht zelf al bijna een jaar oud is...of zelf ouder.  :weetniet: Dat is dus niet nieuw meer..

Wat is de criteria van de software om zo'n plaatje bij een bericht te plaatsen en wanneer wordt dit weggelaten...??  :denken:

Groeten en gezondheid
Oscar  :proost:

Edgar

Ik geloof dat het betekent dat jij het betreffende bericht nog niet hebt gelezen. Het is dus één van de berichten die verschijnen als je op 'Toon ongelezen berichten sinds laatste bezoek' klikt, verschijnen.

Oscar

Ja dat klopt.....even bewust geprobeerd.......en als ik een onderwerp heb geopend verdwijnt daarna het "Plaatje".
..nou weer wat wijzer geworden..  :weetbeter:  Thanks......

Groeten en gezondheid
Oscar


Edgar


Jacques

Nieuw is een relatief begrip. Iets wat jij nog niet gezien hebt is nieuw voor jou. Voor een ander kan het oude koek zijn.

MO

tussen de hoofdonderwerpen en de laatste berichten staat de optie: alles gelezen. vink dit aan en alle NIEUW vermeldingen verdwijnen.

Johannes

Wellicht overbodig maar wanneer je in je lijst 'ongelezen berichten sinds laatste bezoek' kijkt dan kun je zowel op het onderwerp klikken, en op het paginanummer, maar als je op het icoontje 'nieuw' klikt dan kom je precies bij het eerste ongelezen bericht in het desbetreffende topic.

Duurde even voordat ik het doorhad sinds de laatste softwarewijziging.... :-[

Menno

Citaat van: Johannes op 30-11-2005  09:59 umaar als je op het icoontje 'nieuw' klikt dan kom je precies bij het eerste ongelezen bericht in het desbetreffende topic.

Johannes, er gaat een WERELD voor mij open (ik wist dit truukje nl. niet).

Thanks! :groots:

norbertus

Beste Jacques,

Sinds enige tijd beschik ik niet meer over mogelijkheid om de berichten te lezen sinds mijn laatste bezoek. Indien deze optie aangeklikt wordt er meegedeeld dat er geen berichten zijn en kan ik naar een volgende optie die alle ongelezen berichen aangeeft.

Ik vind de eerste optie echter handiger. Ka

norbertus

oeps,

mijn vorig bericht was sneller verzonden dan gepland.

Dus zoals u begrijpt functioneert de eerste optie niet of doe ik iets verkeerd. Kan u mij berichten.

Groeten,
norbertus

Jacques

Hoi Norbertus,

Hé dat is raar. Bij mij werkt de optie ook niet terwijl ik aan de instellingen niets veranderd heb. Misschien heeft een van de andere beheerders wat onbedoeld zitten veranderen. Ik zal als ik iets meer tijd heb er eens naar kijken.

Johannes

ik ontken alles  ;D

nee serieus, ik heb niets veranderd en bij mij werkt het ook nog gewoon.

Johannes

Adrie

Ook ik heb er niets mee te maken en bij mij werkt het ook.

Jacques

Raar, bij werkt het nu niet. Mogelijk heeft het iets te maken met de wijze waarop je op het forum komt. Ik zal dat vanavond nog eens controleren.

Edgar

Ik ben onschuldig het werkt bij mij.

Jacques

Het werkt nu bij mij ook maar ik kom nu op een andere wijze het forum binnen dan ik dat de laatste tijd gewend ben.

Ik ben nu via een bookmark rechtstreeks bij het forum terechtgekomen terwijl ik MS Internet Explorer gebruik. Als ik via de indexpagina van de site binnenkom (http://hobbybrouwen.nl) dan werkt de link niet. Waarschijnlijk komt dat omdat ik de verwijzing naar de laatste nieuwe berichten al gezien heb op de indexpagina van de site.

Edwin

Ook ik was mijn handen in onschuld. :proost:

Bij mij werkt het trouwens prima in beide gevallen die Jacques meldt.

Edwin

Jacques

Er is dus niets gewijzigd aan de instellingen van het forum. Het ligt er gewoon aan op welke wijze je op het forum bent gekomen. Is dat via de indexpagina van de site Hobbybrouwen.nl dan werkt de link niet. Kom je via een bookmark rechtstreeks binnen bij het forum dat werkt de link wel.

Edwin

Hoi Jacques :proost:

Misschien dat die conclusie klopt. Er zijn gelukkig ook gebruikers (waaronder ikzelf) die het probleem in beide gevallen niet hebben. Het probleem ligt dus niet in de doorschakeling van de site naar het forum...

Edwin

norbertus

Effe geprobeerd en inderdaad indien je aanlogt via http://www.hobbybrouwen.nl lukt het niet en met http://hobbybrouwen.nl gaat dit wel. Rare dingen. Enfin mijn interesse vlak niet om dit uit te zoeken en gelukkig beschikken we over personen die het kunnen uitvissen. Ik beschik terug over een voor mij nuttige optie.
Toch mooi een forum met personen die verschillende disciplines combineren.

groeten
norbertus

Vergelijkbare Topics (7)


Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.