Nieuws:

Help mee aan het verbeteren van het forum via een donatie. Klik hier,

Hoofdmenu


Edelweiss kloon

Gestart door Bart J, 27-08-2013 20:55 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Bart J

Heeft iemand een goed recept voor een Edelweiss kloon? Of goede tips om een de vollere smaak te evenaren in een Weissen?

RobinB

Er zijn hier eerdere topics over geweest, ff de zoekfunctie gebruiken. :)

Bart J

Heb ik geprobeerd maar er kwam niks boven, dus vandaar.

RobinB

Ging meer over de gist inderdaad.
http://www.hobbybrouwen.nl/forum/index.php/topic,23351.0.html

Edelweiss vind ik niet uitgesproken kruidnagelig, wel wat banaantjes. Voor wat extra volheid kan je warmer maischen en een procent of 10 cara50-60 gebruiken?
Dan vergisten met de weihenstephaner op 20-21 grc en kijken waar het schip strandt?

Of de gist opkweken natuurlijk! ;)

Bart J

Dit topic had ik ook gevonden, en met jouw extra info kan ik eens een receptje gaan uitdokteren. Bedankt

EvdBroek

Overigens is het mij niet gelukt om de Edelweiss gist op te kweken

Vergelijkbare Topics (7)

38764

Gestart door nevermind


Reacties: 25
Gelezen: 10861

3988

Gestart door BuBS


Reacties: 60
Gelezen: 33600

37647

Reacties: 5
Gelezen: 2426

1002

Reacties: 41
Gelezen: 72768

28210

Gestart door orangeloo


Reacties: 330
Gelezen: 110574

25373

Reacties: 26
Gelezen: 17898


Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.