Nieuws:

Help mee aan het verbeteren van het forum via een donatie. Klik hier,

Hoofdmenu


Poster met alle Nederlandse bieren

Gestart door MO, 08-01-2011 16:11 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

MO

Misschien vinden jullie dit helemaal niets, maar Bier Magazine heeft een prachtige poster gemaakt met ongeveer 500 Nederlandse bieren. Ik vind het extra leuk omdat al mijn vijf bieren er netjes op staan. Nog meer mensen die dit interessant vinden?

link


MO

Van de website


Bierminnend Nederland heeft er een nieuw collectors-item bij. De grote poster 'De Bieren van Nederland' met vrijwel alle etiketten van Nederlandse bieren. Sinds half december 2010 heeft uitgeverij Birdy Publishing deze poster op de markt gebracht. De poster is ook via deze website te bestellen.

Bij onze zuiderburen is de Belgische versie van de poster al jaren een doorslaand succes. Om de twee jaar komt daar een nieuwe editie op de markt met daarop alle etiketten van gerenommeerde Belgische bieren. Nu de (speciaal)biercultuur ook in Nederland sterk groeiende is, werd het tijd voor een Nederlandse editie. Want inmiddels zijn er alweer rond de 100 brouwerijen actief in Nederland, van klein tot (middel)groot. Microbrouwerijen en grote industriele brouwers. 72 brouwerijen hebben op ons verzoek de etiketten van hun reguliere, jaarlijks terugkerende, bieren toegestuurd. welgeteld 476 Nederlandse bieretiketten sieren daarmee de poster 'De Bieren van Nederland'. Een waar collectors-item dat het prima doet in huis bij de echte bierliefhebber, in het betere biercafe of daar waar biergenieters samenkomen. Bovendien een originele en prettig geprijsde cadeausuggestie, weer eens wat anders dan een boekenbon...

De poster met alle bieretiketten van Nederland is full colour gedrukt op hoge kwaliteit papier, heeft een formaat van 70 x 100 cm en kost 9,95 euro inclusief 6% btw en exclusief 4,95 euro verzendkosten (6,95 euro voor het buitenland). De poster wordt verstuurd in stevige koker. Kijk onder het menu 'Ook van Bier!' op deze website om de poster nu nog te bestellen!

dennis

Ik zie voor me dat deze poster over twintig jaar helemaal vergeeld in de personeelsruimte van cafe's en bij hobbybrouwers in de brouwschuur teruggevonden kan worden.

Oxhead

Vooral zo'n beetje links boven is wel mooi.  ;)

VEMP

Ik heb met kerst van mijn vriendin gekregen, ben er blij mee!

dennis

Overigens ziet de poster er wel mooi uit en zal ik over een paar weken maar een bezoekje brengen aan mijn Mitra, kijken of er nog wat te scoren valt.  Het is van dezelfde uitgever als het tijdschrift Bier!, lijkt het.  Gisteren kreeg ik dat tijdschrift mee, met een trotse vvd prominent op de voorkant.

Adrie

Leuk! Ik denk dat ik die ga bestellen voor in mijn brouwerij.

Vergelijkbare Topics (7)

16153

Reacties: 0
Gelezen: 2071

31340

Reacties: 21
Gelezen: 6026

12468

Reacties: 43
Gelezen: 17736

9332

Reacties: 33
Gelezen: 11557


Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.