Wie kan/wil er audio-opnames maken tijdens de proeverij

Gestart door William, 12-04-2010 21:50 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

William

Jamil heeft bij het beschikbaar stellen van het interview met de brouwer van Fullers en het opschrijven/interpreteren van het recept gevraagd of we bij onze proeverij ook wat audio-opnames zouden kunnen maken waaruit blijkt of een bepaald bier wel of niet een kloon is.

Ik stel me voor dat b.v. de beste 4 klonen (of klonen gekozen op andere criteria b.v. sterk afwijkend, wel/geen Engelse-mouten) aan een tafeltje door een drietal personen hardop gekeurd worden waarbij dan uiteindelijk een duidelijk cloned / not cloned oordeel wordt gegeven.

Het zou helemaal aardig zijn als een paar van deze bieren worden opgestuurd zodat hij ze zelf in zijn podcast kan beoordelen.

Wie van jullie is in staat om goede audio-opnames te maken die in mp3-formaat beschikbaar kunnen worden gemaakt. Misschien wel een leuk item voor BrouwTV, Oscar :pan:

Oscar

IK neem gewoon mijn cameraatje mee en maak wat filmpjes....gooi ze op you-tube en de links kun je dan sturen naar yamil.. ;)

Voor Brouw-TV is het niets, maar wellicht iets voor "Proeven met brouwers"   :D :D

Adrie

Mijn vrouw heeft een professioneel recordertje, als ik haar lief aankijk mag ik die misschien wel lenen.

basterd-brewer

ik kan wel kijken dat ik mijn DCC recorder meeneem, daar heb ik ook een mooi stereo microfoon bij alleen weet ik niet waar die momenteel uithangt.

Een andere optie is een usb microfoon die ik hier heb liggen... nou ik denk er even over na, maar ik ben er toch dus ik zou best wat kunnen opnemen.

William


Caspar


De-Geert

Wees niet gevreesd, ik denk ook niet dat Jamil en co. zitten te wachten op opnames van een paar uur. Het gaat slechts om de vraag "cloned or not cloned".

William

Citaat van: basterd-brewer op 13-04-2010  21:24 uik kan wel kijken dat ik mijn DCC recorder meeneem, daar heb ik ook een mooi stereo microfoon bij alleen weet ik niet waar die momenteel uithangt.

Een andere optie is een usb microfoon die ik hier heb liggen... nou ik denk er even over na, maar ik ben er toch dus ik zou best wat kunnen opnemen.

Citaat van: Adrie op 13-04-2010  09:00 uMijn vrouw heeft een professioneel recordertje, als ik haar lief aankijk mag ik die misschien wel lenen.

De ESB-proeverij komt al snel dichtbij.

Welke van de twee hierboven genoemde opties is het meest realistisch om tijdens de proeverij tijdens "een finaleronde" wat audio-opnames te maken die in een digitaal format omgezet kunnen worden?

basterd-brewer

Mijn recorder en microfoon heb ik weer bij elkaar gevonden, dat geluid kan ik daarna uiteraard gewoon op de computer zetten en doorsturen.

basterd-brewer

Trouwens als iemand een gemakkelijkere optie heeft dan een taperecorder met losse microfoon en het vervolgens weer op een computer zetten om te converteren naar mp3 dan krijgt die van mij direct voorrang hoor

Adrie

Gisteren was een uitzending over Fullers bij CYBI, een dezer dagen on-line. Ik kan alleen niet zien of het de ESB is of een andere Fullers. Heb jij nog info, William?

Overigens is staat mijn vrouw niet te springen om haar opname-apparaat uit te lenen, zo blijkt. Dus als er een andere optie is, dan graag.

William

Citaat van: Adrie op 11-05-2010  19:26 uGisteren was een uitzending over Fullers bij CYBI, een dezer dagen on-line. Ik kan alleen niet zien of het de ESB is of een andere Fullers. Heb jij nog info, William?

Ik heb hier niets over gehoord en heb ook geen contact meer met Jamil gehad sinds zo'n twee maanden. Hij weet wel dat wij de proeverij binnenkort hebben. Misschien gaat dit alleen over de London Pride. Op hun site staat de volgende tekst.
CiteerIn this episode of Can You Brew It the crew attempts to clone Fullers London Pride and ESB. Tune in and find out if the crew is able to clone these two wonderful and classic English brews.

Citaat van: Adrie op 11-05-2010  19:26 uOverigens is staat mijn vrouw niet te springen om haar opname-apparaat uit te lenen, zo blijkt. Dus als er een andere optie is, dan graag.

Begrijpelijk. De andere optie lijkt er te zijn, toch Stefan?

Caspar


William

Eerst maar eens luisteren wat ze hebben uitgezonden als de uitzending on-line is.

Caspar

En misschien moeten wij ook nog even van ons laten horen?

William

Dat sowieso ;) maar eerst even luisteren wat ze te melden hebben.

Oscar

Ik maak wel wat video beelden met mijn foto-camera'tje (voor op you-tube). Via een website als Zamzar.com kun je dan de audio ervan rippen... :)

De-Geert

Citaat van: William op 11-05-2010  20:34 uEerst maar eens luisteren wat ze hebben uitgezonden als de uitzending on-line is.
Not-Cloned. We krijgen wel een eervolle vermelding. "They're on a mission".  8)

Ze rekenen nog wel op een opname, die ze voor een re-brew kunnen gebruiken.


Caspar


De-Geert

Gelukkig is het voor ons niet alleen een kloonproject. Dus er zullen waarschijnlijk nog andere conclusies volgen behalve "cloned/not-cloned". :biersmile:

William

Citaat van: De-Geert op 12-05-2010  09:27 uNot-Cloned. We krijgen wel een eervolle vermelding. "They're on a mission".  8)
Ze rekenen nog wel op een opname, die ze voor een re-brew kunnen gebruiken.

Ik begrijp uit jouw reactie dat de podcast is gepubliceerd?

Not - cloned hebben wij volgens mij ook al geconcludeerd uit de diversie proefnotitites. Op zich is dat wel mooi. Stel dat het cloned was en die van ons waren not-cloned....

Onze proeverij zal inderdaad een heleboel andere conclusies opleveren waarmee een suggestie kan worden gedaan voor een re-brew. Hopelijk kan Geert een proefdesign ontwerpen waar we een aantal leuke vergelijkingen kunnen maken.

Sjakie


De-Geert

Citaat van: William op 12-05-2010  14:03 uHopelijk kan Geert een proefdesign ontwerpen waar we een aantal leuke vergelijkingen kunnen maken.
Ik hoop het ook.  8)

William

Nu Jamil's recept door hem zelf is gepubliceerd lijkt me er geen reden meer om de discussie over het ESB project achter een gesloten board van dit forum te voeren.

Zijn er bezwaren om dit board openbaar te maken?

Oscar

Citaat van: William op 12-05-2010  21:17 uZijn er bezwaren om dit board openbaar te maken?

Nee...Openheid in alles !!  :)

Vergelijkbare Topics (3)

14644

Reacties: 338
Gelezen: 183930

14510

Reacties: 7
Gelezen: 23747

14597

Gestart door Adrie


Reacties: 103
Gelezen: 89346


Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.