220917 - 17 sep 22 Open Bergsche Bierbrouw Kampioenschap (OBBK) | Bergs Bierfestival

Gestart door jorisstoop, 09-06-2022 21:31 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

jorisstoop

Beste brouwer

Het Bergsche Bierbrouwersgilde organiseert op zaterdag 17 september 2022 wederom het jaarlijkse Open Bergsche Bierbrouw Kampioenschap (OBBK).

Schrijf je nu in voor een van de grootste hobbybrouwwedstrijden van Nederland!

De prijsuitreiking zal plaatsvinden tijdens het Bergs Bierfestival, zodat een gezellig, bierig en muzikaal entourage verzekerd is. Het Bergs Bierfestival zal dit jaar weer plaatsvinden in de Potterstraat in Bergen op Zoom. We hebben wederom het aantal bieren wat toegelaten wordt tot de wedstrijd kunnen uitbreiden. Tevens is er weer de mogelijkheid tot het opsturen van de wedstrijdbieren. Je kunt ze uiteraard ook inleveren op een van de inleverpunten. Let op: De wedstrijdbieren dienen iets eerder te worden ingeleverd dan dat u van ons gewend bent.

Alle informatie over het festival, inschrijvingsformulieren (inschrijven tot half augustus), kosten, reglement, foto's etc. vindt je op onze website: www.bergsbierfestival.nl. In verband met de grote hoeveelheid bieren is het reglement iets aangepast, dus lees het even goed door.

Dus zet 17 september (14:00 - 22:00) in je agenda. Een hapje, drankje(s) en live muziek zijn de ingrediënten voor dit mooie festival.

Schroom niet om dit bericht door de sturen naar al je biervrienden.

Hieronder kun je de app downloaden en ben je altijd op de hoogte.

https://play.google.com/store/apps/details?id=app.bergsbierfestival.nl

https://apps.apple.com/app/id1530998157


Hopelijk zien we elkaar 17 september 2022 (14:00 - 22:00)


Bvk1983


Fractus

http://bergsbierfestival.nl doet het wel, de https versie niet. Maakt verder niet heel veel uit, je wordt doorgestuurd naar https://www.bierbrouwersgilde.nl/

Fractus

Ik zat net even te kijken of ik me nog kon inschrijven, en dat kan nog! Wel snel zijn want bieren moeten over twee weken ingeleverd zijn. Kleine reminder dus voor verstrooide brouwers zoals ikzelf.

Er is nog ruimte zat, van de 375 plekjes zijn er slechts 168 bezet.

Vergelijkbare Topics (7)


Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.