Forum Hobbybrouwen.nl

Hobbybrouwen => Brouwsoftware => Topic gestart door: EdwinBrouwt op 12-07-2017 22:00 u

Titel: Nieuw mout invoeren in BrouwHulp
Bericht door: EdwinBrouwt op 12-07-2017 22:00 u
Ik zou graag de whisky mout van Castle maltings in BrouwHulp toevoegen, maar heb geen idee wat ik waar moet invoeren.

Ik zie de vergistbare in de database staan, maar als ik daar een nieuw product wil toevoegen moet ik een rits velden invoeren die ik niet bij de specs van de mout op de site zie:

http://www.castlemalting.com/CastleMaltingMalts.asp?VD=105&Language=Dutch (http://www.castlemalting.com/CastleMaltingMalts.asp?VD=105&Language=Dutch)

Welke velden zijn van belang (voor een beginnende brouwer) wanneer je een recept wilt maken?

Alvast bedankt!
Edwin
Titel: Re: Nieuw mout invoeren in BrouwHulp
Bericht door: CeesM op 02-08-2017 13:01 u
Ik zou graag de whisky mout van Castle maltings in BrouwHulp toevoegen, maar heb geen idee wat ik waar moet invoeren.

Ik zie de vergistbare in de database staan, maar als ik daar een nieuw product wil toevoegen moet ik een rits velden invoeren die ik niet bij de specs van de mout op de site zie:

http://www.castlemalting.com/CastleMaltingMalts.asp?VD=105&Language=Dutch (http://www.castlemalting.com/CastleMaltingMalts.asp?VD=105&Language=Dutch)

Welke velden zijn van belang (voor een beginnende brouwer) wanneer je een recept wilt maken?

Alvast bedankt!
Edwin

Kan je die specs niet hier vinden? http://www.castlemalting.com/ServicesPDF/CastleMaltingMaltSpecificationPDF.asp?Command=QualityParametersPDF&SpecificationID=196&CropYear=2016&Language=Dutch (http://www.castlemalting.com/ServicesPDF/CastleMaltingMaltSpecificationPDF.asp?Command=QualityParametersPDF&SpecificationID=196&CropYear=2016&Language=Dutch)
Achter het product op die site kan je op een pdf bestand klikken.
Titel: Re: Nieuw mout invoeren in BrouwHulp
Bericht door: EdwinBrouwt op 02-08-2017 22:01 u
Ja, die had ik al gevonden. Maar de benaming van de specs van Castle zijn anders dan in BrouwHulp. Maar het is al gelukt, dank je :)
Titel: Re: Nieuw mout invoeren in BrouwHulp
Bericht door: Thamerdal op 07-09-2017 15:28 u
Komt er misschien nog een BrouwHulp addendum voor de mouten van Castle Malting, Adrie?
Titel: Re: Nieuw mout invoeren in BrouwHulp
Bericht door: Biertje1985 op 07-09-2017 17:54 u
Ik zou graag de whisky mout van Castle maltings in BrouwHulp toevoegen, maar heb geen idee wat ik waar moet invoeren.

Ik zie de vergistbare in de database staan, maar als ik daar een nieuw product wil toevoegen moet ik een rits velden invoeren die ik niet bij de specs van de mout op de site zie:

http://www.castlemalting.com/CastleMaltingMalts.asp?VD=105&Language=Dutch (http://www.castlemalting.com/CastleMaltingMalts.asp?VD=105&Language=Dutch)

Welke velden zijn van belang (voor een beginnende brouwer) wanneer je een recept wilt maken?

Alvast bedankt!
Edwin

Dan heb ik zo een vermoeden wat je wilt gaan brouwen :nut: (Iets met prijswinnende recept)
Titel: Re: Nieuw mout invoeren in BrouwHulp
Bericht door: EdwinBrouwt op 07-09-2017 18:07 u
En oplettende lezer!
Titel: Re: Nieuw mout invoeren in BrouwHulp
Bericht door: Grooviee op 12-01-2018 12:54 u
Komt er misschien nog een BrouwHulp addendum voor de mouten van Castle Malting, Adrie?
Ik heb zelf alle mouten van Castle ingevoerd. Je kan de mouten hier downloaden: https://www.dropbox.com/s/di07z131ps99hr3/Castle%20mouten.xml?dl=1
Titel: Re: Nieuw mout invoeren in BrouwHulp
Bericht door: Thamerdal op 12-01-2018 14:23 u
Ik heb zelf alle mouten van Castle ingevoerd. Je kan de mouten hier downloaden: https://www.dropbox.com/s/di07z131ps99hr3/Castle%20mouten.xml?dl=1
Bednkt!  :degroeten:
Titel: Re: Nieuw mout invoeren in BrouwHulp
Bericht door: Knobby op 13-01-2018 13:44 u
Ik heb zelf alle mouten van Castle ingevoerd. Je kan de mouten hier downloaden: https://www.dropbox.com/s/di07z131ps99hr3/Castle%20mouten.xml?dl=1
Bedankt voor het delen!

Importeren lijkt niet te lukken helaas, of doe ik iets fout?
In de vergistbare ingrediŽnten databank druk ik op importeer, maar nadat ik de xml gekozen heb gebeurt er niets...
Titel: Re: Nieuw mout invoeren in BrouwHulp
Bericht door: EdwinBrouwt op 13-01-2018 14:42 u
Ik heb zelf alle mouten van Castle ingevoerd. Je kan de mouten hier downloaden: https://www.dropbox.com/s/di07z131ps99hr3/Castle%20mouten.xml?dl=1 (https://www.dropbox.com/s/di07z131ps99hr3/Castle%20mouten.xml?dl=1)


Thanks a mill'!
Titel: Re: Nieuw mout invoeren in BrouwHulp
Bericht door: Grooviee op 13-01-2018 16:23 u
Bedankt voor het delen!

Importeren lijkt niet te lukken helaas, of doe ik iets fout?
In de vergistbare ingrediŽnten databank druk ik op importeer, maar nadat ik de xml gekozen heb gebeurt er niets...
Dat kon kloppen, er zat namelijk een foutje in de XML. Ik heb hem nu aangepast en als je hem opnieuw download (https://www.dropbox.com/s/di07z131ps99hr3/Castle%20mouten.xml?dl=1) zou het wel moeten werken.
Titel: Re: Nieuw mout invoeren in BrouwHulp
Bericht door: Knobby op 13-01-2018 16:57 u
Nu werkt hij wel, bedankt!
Titel: Re: Nieuw mout invoeren in BrouwHulp
Bericht door: Larsje40 op 13-04-2021 23:06 u
Super bedankt!