Nieuws:

Help mee aan het verbeteren van het forum via een donatie. Klik hier,

Hoofdmenu


Actualisering pagina met leveranciers

Gestart door Jacques, 17-04-2022 23:42 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Jacques

Een paar maanden geleden is het forum voorzien van nieuwe software. Hierdoor is het forum mobielvriendelijk gemaakt.

Sinds kort heb ik een start gemaakt met het mobielvriendelijk maken van de site Hobbybrouwen.nl. Een mooie gelegenheid om de informatie die je op de site vindt te actualiseren. Op dit moment ben ik bezig met de pagina met leveranciers. Als jullie weten dat sommige leveranciers geen zelfbrouwartikelen meer verkopen hoor ik dat graag.

Tot mijn schande zag ik dat Unibrew en SBI nog niet op de pagina staan. Die komen er in ieder geval erbij.

Ik ben ook bezig met maken van een Google Maps kaart met leveranciers in Nederland en België die een fysieke winkel hebben.

Nu heb ik een vraag. Weet iemand of Burg Bieren nog zelfbrouwartikelen verkoopt? Ik dacht begrepen te hebben dat dit gedeelte van de winkel opgeheven zou worden om nog meer bier te kunnen verkopen. Berg Bieren heeft namelijk op dit moment meer dan 3000 bieren, die moeten natuurlijk ook ergens staan. Ongetwijfeld zijn er trouwe bezoekers aan deze winkel die het antwoord op mijn vraag weten.

Eriks

Het was even zoeken, had niet door dat het niet op het forum zelf stond
Ik mis in nog 3 andere grote jongens;
Geterbrewed, hoewel die na de Brexit duur zijn geworden. Hun custom kits zijn ideaal
Twoj browar, met name hop zeer goedkoop en heel uitgebreid ondanks de hoge verzendkosten haal je het eruit. Mout ook, maar gewicht gaat tellen
Kegland, innovatieve apparatuur

Jacques

Citaat van: Eriks op 18-04-2022  08:18 uHet was even zoeken, had niet door dat het niet op het forum zelf stond
Ik mis in nog 3 andere grote jongens;
Geterbrewed, hoewel die na de Brexit duur zijn geworden. Hun custom kits zijn ideaal
Twoj browar, met name hop zeer goedkoop en heel uitgebreid ondanks de hoge verzendkosten haal je het eruit. Mout ook, maar gewicht gaat tellen
Kegland, innovatieve apparatuur

Bedankt voor je bericht.
Ik zal deze leveranciers bij mijn update vermelden.

Ondertussen heb ik al gezien dat meerdere kleine Nederlandse leveranciers niet meer actief zijn. Het gaat daarbij vooral om drogisterijen en tuincentra. Ik vermoed dat concurrentie met de webshops een ongelijke strijd was.

Het aanpassen is een tijdrovende bezigheid omdat ik steeds check of uit de websites valt op te maken dat er nog zelfbrouwartikelen verkocht worden. En ook omdat ik ook steeds de nog niet gepubliceerde Google Maps kaart met leveranciers aanpast.

Jacques

Worden er bij Drogisterij De Gaper, Lange Hezelstraat 4, in Nijmegen nog zelfbrouwartikelen verkocht?

En bij Adminiraalsbierbrouwerij in Aldtsjerk?

CeesM

Citaat van: Jacques op 18-04-2022  15:54 uWorden er bij Drogisterij De Gaper, Lange Hezelstraat 4, in Nijmegen nog zelfbrouwartikelen verkocht?
Zo te lezen niet. Kijk maar.

En bij Adminiraalsbierbrouwerij in Aldtsjerk kan je je eigen bier laten brouwen of bier van hun kopen.

Warkald

Bij de gaper in Nijmegen niet meer, de laatste keer dat ik daar was (2 jaar terug?) kreeg ik uitleg dat ze gestopt waren, vanwege de oneerlijke voorwaarden van hun leverancier (Brouwland)

Jacques

Citaat van: CeesM op 18-04-2022  16:39 uEn bij Adminiraalsbierbrouwerij in Aldtsjerk kan je je eigen bier laten brouwen of bier van hun kopen.

Dat kun je ook bij brouwerij De 3 Horne in Kaatsheuvel maar die heeft er wel een winkeltje met zelfbrouwartikelen erbij. Vandaar mijn vraag. Op de website van Adminiraalsbierbrouwerij zag ik geen zelfbrouwartikelen maar dat wil nog niet zonder meer zeggen dat ze die niet verkopen. In ieder geval is dat in het verleden wel het geval geweest want anders waren ze nooit op het overzicht met leveranciers terecht gekomen.
Ik zal ze verwijderen.

Jacques

Citaat van: Warkald op 18-04-2022  21:06 uBij de gaper in Nijmegen niet meer, de laatste keer dat ik daar was (2 jaar terug?) kreeg ik uitleg dat ze gestopt waren, vanwege de oneerlijke voorwaarden van hun leverancier (Brouwland)

Bedankt voor de informatie. Ik verwijder dit adres.

Vergelijkbare Topics (7)


Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.