Nieuws:

Help mee aan het verbeteren van het forum via een donatie. Klik hier,

Hoofdmenu


Reclame op dit forum

Gestart door Jacques, 13-03-2011 15:39 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Jacques

Dit forum wordt gefinancierd door de inkomsten van de advertenties die je op de site forum worden geplaatst.
Er is destijds voor gekozen om dit te doen via Google Ads. Hierdoor is de site niet afhankelijk van één of twee adverteerders.

De laatste tijd zijn er in het Prikbord van het forum een paar berichten verschenen afkomstig van commerciële aanbieders van goederen. Dit is niet de bedoeling. Adverteren voor commerciële activiteiten dient immers te gebeuren via de Google advertenties. Dit geldt voor Brouwland en Van der Kooy maar ook voor de kleinere commerciële aanbieders.

Melding maken van het feit dat men bezig is een nieuw product te ontwikkelen of op de markt te zetten waarbij men feedback wilt hebben om een zo goed mogelijk product te krijgen dan wel aan te sluiten aan de wensen van de hobbybrouwer kan wel. Zodra echter het product commercieel op de markt gebracht wordt dient het reclame maken weer te gebeuren via Google.

Een advertentiecampagne kan geheel gericht worden op deze site. Met andere woorden de advertenties waarvoor betaald wordt zijn dan alleen te zien op deze site. En een advertentiecampagne kan al voor een redelijk laag budget worden gerealiseerd.


Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.