Nieuws:

Help mee aan het verbeteren van het forum via een donatie. Klik hier,

Hoofdmenu


Uitgegiste Weizen, enigszins zuur?

Gestart door MrJeJo, 11-06-2016 17:00 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

MrJeJo

Vorige week een Weizen gebrouwen, deze was al na 3 dagen compleet uitgegist, zie http://www.hobbybrouwen.nl/forum/index.php/topic,31711

Nu heb ik net even SG gemeten en ook geproefd, maar ik merkte op dat het enigszins zurig smaakt. Is dat normaal, of is er een infectie? Ik lees namelijk dat een Weizen wat zurig kan smaken...

JanEric

Klopt. Haal maar eens een Schneider Weisse bij de slijter. Daar zit duidelijk een zuurtje in.

Vergelijkbare Topics (7)

36411

Reacties: 4
Gelezen: 1339

28659

Reacties: 12
Gelezen: 4571

23525

Reacties: 7
Gelezen: 3143

45039

Reacties: 19
Gelezen: 1156

31649

Gestart door Kokkebil


Reacties: 16
Gelezen: 4503

25237

Gestart door aldo


Reacties: 8
Gelezen: 3598


Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.