Nieuws:

Help mee aan het verbeteren van het forum via een donatie. Klik hier,

Hoofdmenu


Extra Strong Bitter

Gestart door Hoppie, 29-05-2005 22:34 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Herman

Je kunt zelf caramout maken van mout of mout roosteren. Roosteren zou ik bij ca 150-180C doen.

Caramout maken, week ca 0,5kg met 350 ml water vermengen en een nacht laten staan. Op een bakblik uitspreiden (ca 1cm hoog) en ca2-3 uur bij 60-70C in de oven (afgedekt met alufolie). Verwijder de folie en bij 150-180C drogen tot de gewenste kleur is bereikt (2-3 uur). Vrij naar H. Hanghofer.

Goed, ik dwaal af van het onderwerp geloof ik.

Vergelijkbare Topics (7)

44792

Gestart door tdp


Reacties: 5
Gelezen: 587

15876

Reacties: 7
Gelezen: 3401

13852

Gestart door Homme


Reacties: 3
Gelezen: 2178

12815

Reacties: 0
Gelezen: 1989


Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.