Nieuws:

Help mee aan het verbeteren van het forum via een donatie. Klik hier,

Hoofdmenu


Week 3 na het bottelen van Cooper Mexican Cerveza

Gestart door Terry, 13-11-2013 21:14 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Terry

Alweer week 3 van mijn eerste brouwsel en wat een enorme positieve verandering weer!

Week 1:



Week 2:



Week 3:






De smaak wordt ook steeds prettiger en nog beter, ik heb deze helemaal opgedronken en genoten!

Wat ik me afvroeg,

Als ik mijn brouwsel nog 1 week op kamertemperatuur laat staan, krijg ik dan nog meer koolzuur? Of moet ik na deze 3 weken het bier koel gaan zetten?

Alvast bedankt voor jullie reacties  :groots: :biersmile:




De Kiekert

Koolzuurontwikkeling gaat door tot de laatste vergistbare suikers zijn opgesnoept :)
Zoiets gaat sneller op kamertemperatuur dan op 5 graden ºC.

Gerb

Gewoon nog een weekje laten staan op kamertemperatuur. Je kunt er vast wel een paar koud zetten om het koolzuur op te lossen en om snel op te drinken.
Was het glas wel schoon? Als er zoveel koolzuur aan het glas plakt, zit daar waarschijnlijk nog iets.  ;D

Terry

Of het glas schoon was? Dat er bubbels aan het glas bleven zitten bedoel je dat?

René K

Ik heet geen Gerb maar dat is wel wat hij bedoelt ja.

Terry


Vergelijkbare Topics (7)


Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.