Overzicht BKG bierstijlen + beerXML export voor Brewfather (BETA!)

Gestart door Edwin brouwt, 19-03-2021 17:05 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

JanDeGraaff

Citaat van: EdwinBrouwt op 22-03-2021  21:20 uIk heb Thomas gevraagd of hij een speciale BKG klasse wil maken en dat wil hij. Dus je kunt ook even geduld hebben en dan zitten de stijlen er vanzelf in
Dank aan allen! En vooral aan Edwin. Mooi werk!

ramon86

Citaat van: EdwinBrouwt op 22-03-2021  21:20 uDank @ramon86 !  (Hoe ben jij eigenlijk achter al die waardes gekomen? Ze staan niet in de BKG gids)
Geen dank :) Ze staan er inderdaad niet in, ik heb ze (met een scriptje) berekend met behulp van de minimale/maximale begin-SG en minimale/maximale SVG uit de gids.

jazon1963

Knap werk, complimenten... Zal er veel in opzoeken!

JanDeGraaff

Weet iemand (Edwin?) wat de status is van de BKG in Brewfather? Ik kan het (nog) niet vinden in het lijstje met beschikbare stijl gidsen. Wel verschillende BJCP en wat Scandinavische stijl gidsen.

We zijn inmiddels 5 maanden verder, maar anderzijds zie ik in de changelog van Brewfather dat er alleen begin April 2 updates zijn geweest en dat was misschien wat te vroeg om de BKG op te nemen.

Edwin brouwt

Citaat van: JanDeGraaff op 17-08-2021  20:28 uWeet iemand (Edwin?) wat de status is van de BKG in Brewfather? Ik kan het (nog) niet vinden in het lijstje met beschikbare stijl gidsen. Wel verschillende BJCP en wat Scandinavische stijl gidsen.

We zijn inmiddels 5 maanden verder, maar anderzijds zie ik in de changelog van Brewfather dat er alleen begin April 2 updates zijn geweest en dat was misschien wat te vroeg om de BKG op te nemen.

Helaas, nog geen nieuws van Thomas van brewfather. Ik zal 'm eens vragen wanneer hij het er in denkt te zetten. Ik heb ze zelf in custom stijlen staan.


Nu moet ik trouwens ook contact opnemen met de BKG, want er is een update van de gids (o.a. is de NEIPA er aan toegevoegd). Maar de aanpassingen hebben ze me niet doorgegeven...

JanDeGraaff

Citaat van: EdwinBrouwt op 17-08-2021  20:55 uNu moet ik trouwens ook contact opnemen met de BKG, want er is een update van de gids (o.a. is de NEIPA er aan toegevoegd). Maar de aanpassingen hebben ze me niet doorgegeven...
Hahaha, laat nou juist dat mij niet zo heel veel uitmaken  ;D

Edwin brouwt

Citaat van: JanDeGraaff op 17-08-2021  21:27 uHahaha, laat nou juist dat mij niet zo heel veel uitmaken  ;D

Haha, lekker bezig Jan  ;D
Ik ben het deels met je eens qua NEIPA, maar je mag voor mij 's en smoothie maken die smaakt zoals bijvoorbeeld de Brouwerij Troost NEIPA  :biersmile:

Edwin brouwt

NEIPA is toegevoegd  :biersmile:

Ik zal van de week een extra export knop maken, zodat je per bierstijl kunt exporteren. En dus in Brewfather niet alles opnieuw hoeft te importeren.

(De enige aanpassing in de BKG gids is de NEIPA toevoeging).

JanDeGraaff

Ik heb net versie 2.8.0 van Brewfather gekregen (20 sept.), maar ik zie de BKG Stijlgids er nog niet in staan... helaas.  :huilen:
Ik ga ook maar jouw XML laden, Edwin.

@

Geweldige aanvulling van mijn Brewfather inrichting.
Bedankt!

Ed.

Edwin brouwt

Citaat van: JanDeGraaff op 23-09-2021  08:39 uIk heb net versie 2.8.0 van Brewfather gekregen (20 sept.), maar ik zie de BKG Stijlgids er nog niet in staan... helaas.  :huilen:
Ik ga ook maar jouw XML laden, Edwin.


Helaas, ik heb het Thomas diverse keren gevraagd, maar geen reactie.
Gelukkig werkt het met "custom* stijlen ook.

alstro

Per toeval op jouw site terechtgekomen omdat ik de quadrupel stijl in brewfather miste, nu mooi kunnen toevoegen. Bedankt !

Edwin brouwt

Citaat van: alstro op 09-03-2022  22:33 uPer toeval op jouw site terechtgekomen omdat ik de quadrupel stijl in brewfather miste, nu mooi kunnen toevoegen. Bedankt !
Graag gedaan!

Jacques


Vergelijkbare Topics (7)


Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.