Nieuws:

Help mee aan het verbeteren van het forum via een donatie. Klik hier,

Hoofdmenu


Initiatief Brouwbijeenkomst Utrecht (IBU)

Gestart door Bart LJ, 23-03-2015 15:18 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

McMelloW

Wederom een geslaagde avond. Op naar de volgende

Edwarff

Citaat van: Wilhelmus op 25-09-2015  12:08 uIk vond het ook een heel geslaagde bijeenkomst! Erg leuk (en nuttig) om een keurmeester een bier te zien en horen beoordelen. Ik heb er alleen spijt van dat ik zelf geen bieren heb meegenomen, maar dat ga ik de volgende keer zeker doen.
Daar hou ik je aan, leuk!

Ik heb ontzettend genoten van het leuke gezelschap en veel geleerd. Goed gefundeerd objectief oordeel over ons bier in combinatie met tips ter verbetering. Wat wil je nog meer?

JanSt

Het was erg leuk en leuk om gelijk gestemden te spreken.
Leerzame ervaring, en toch wordt mijn volgende bier met een mout van 1500 EBC...

;)

Martijn0172

Excuus voor het omhoog schoppen van een oud topic, maar wilde niet hiervoor een ander topic bevuilen. IBU bestaat nog begrijp ik. Deze lente, zomer en najaar ben ik veelvuldig te vinden in Bilthoven en het leek mij een keer leuk om aan te schuiven bij een clubavond als gasten zijn toegestaan. Ik kon geen website vinden, ook niet op het club overzicht van deze pagina. Iemand die mij meer kan vertellen?

Knobby

Eerste woensdag van de maand bij brewpub de Kromme Haring. Dan proeven en ruilen we elkaars bier, en de heren van de Haring zorgen voor een professionele brouwer om wat te vertellen en vragen aan te stellen.

We hebben geen website of iets als dat, alleen een whatsapp groep. Het is niet een traditionele vereniging, meer een soort los-vast verband :P

Martijn0172

Leuk! Ik sluit graag aan de samenkomst in mei. Wat zijn de tijden?

Knobby

Binnenlopen van af ong 19:30, we beginnen meestal tussen 20:00 en 20:30.

Johan_vL

Citaat van: Knobby op 18-03-2018  00:22 uEerste woensdag van de maand bij brewpub de Kromme Haring. Dan proeven en ruilen we elkaars bier, en de heren van de Haring zorgen voor een professionele brouwer om wat te vertellen en vragen aan te stellen.

We hebben geen website of iets als dat, alleen een whatsapp groep. Het is niet een traditionele vereniging, meer een soort los-vast verband :P
Zou het wel leuk vinden om deel uit te maken van dit initiatief, ik kom zelf uit Utrecht en de Kromme Haring is vlakbij. Wie zou mij kunnen toevoegen aan de app-groep. :brouwen:

KnobbyZoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.