Forum Hobbybrouwen.nl

Hobbybrouwen => Grondstoffen => Topic gestart door: tieskewieske op 21-04-2021 13:03 u

Titel: Fruit in witbier
Bericht door: tieskewieske op 21-04-2021 13:03 u
Hallo, ik wil een witbier brouwen en mango en passievrucht toevoegen tijdens de nagisting. Moet ik nog reken ing houden met bepaalde zaken? Ik las ergens dat een beetje caramout (10%) kan helpen om de schuim houdbaarheid te verbeteren?
Titel: Re: Fruit in witbier
Bericht door: Jacques op 21-04-2021 21:47 u
Hallo, ik wil een witbier brouwen en mango en passievrucht toevoegen tijdens de nagisting. Moet ik nog reken ing houden met bepaalde zaken? Ik las ergens dat een beetje caramout (10%) kan helpen om de schuim houdbaarheid te verbeteren?

Heb je al gekeken bij de tag fruit (https://www.hobbybrouwen.nl/forum/index.php?action=tags;tagid=135)?