Nieuws:

Help mee aan het verbeteren van het forum via een donatie. Klik hier,

Hoofdmenu


Promash onder Linux

Gestart door Adrie, 12-12-2002 09:14 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

fouras

Hoppie, je bent inderdaad nog steeds afhankelijk van een JVM, maar de meeste mensen hebben dit reeds geĆÆnstalleerd. Het grote voordeel van Java is dat je zonder iets te moeten 'porten' op alle platformen kunt draaien zolang die JVM er is voor dat platform. Als je trouwens bijvoorbeeld een toepassing in .NET wil schrijven, dan heb je ook een VM nodig (maar je verliest grotendeels de crossplatform-mogelijkheid).

Adrie, Java is een objectgeƶrienteerde taal en wat volgens mij het dichtst erbij in de buurt komt is C#. C++ lijkt er ook wat op.

De huidige code van die (voorlopig kleine) toepassing kan je vinden op http://users.telenet.be/t.sneyers bij Projecten - jBrew, dan kan je de code al eens inzien. Ik wil ook altijd vragen oplossen als je er zou hebben.

Momenteel werkt enkel het berekenen van de vergistingsgraad en het berekenen van de alcohol op basis van de begin SG en eind SG als voorbeeld.

Ik ben ook bereid om eraan mee te werken, maar ik ben nog niet zo goed weg met de aspecten van het brouwen, dus dan kan de kennis van andere forumleden hier van pas komen.

Groetjes, Tom

Edgar

Voor die enkelingen die Linux gebruiken: dit (Promash met Wine werkt tegenwoordig uitstekend, op een paar kleinigheden na (o.a. printprobleempjes)

De licentie is gemakkelijk over te zetten door de promash.exe te vervangen door die van je oude installatie. Idem met de databases en instellingen etc.

 :duimop:


(Adrie: ik dacht wel dat ik ooit iets van jouw hand gelezen had over dit onderwerp...)

Vergelijkbare Topics (7)

9978

Reacties: 24
Gelezen: 8218

18967

Gestart door EBC


Reacties: 13
Gelezen: 5496

4041

Reacties: 6
Gelezen: 4491


Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.