Nieuws:

Help mee aan het verbeteren van het forum via een donatie. Klik hier,

Hoofdmenu


Altijd al gedroomd van een eigen brouwerij? Hier is je kans

Gestart door Hai, 21-10-2017 20:56 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Hai

Brouwerij Wijchense Schone is op zoek naar collega's/samenwerkingspartners.

Brouwerij Wijchense schone is in 2014 opgericht. Sinds 2016 jaar hebben wij een eigen brouwerij in Wijchen. De brouwerij bestaat uit 7 gisttanks, 4 druktanks, Speidel Braumeister (500 l), vullijn, opslagruimte, BBQ- en workshopruimte.

Wij bieden een unieke mogelijkheid, voor een gering bedrag kun zelfstandig gebruik maken van alle faciliteiten en onze kennis. Zo heb je je eigen gisttanks en druktank ter beschikking, kun je zelf brouwen, bottelen, workshops en andere commerciƫle activiteiten doen. Zonder investering kun je profiteren van alle faciliteiten, elkaars knowhow, pr. en gezamenlijke inkoop.


Wil jij of jullie met ons samenwerken?   


Grijp nu je kans.Stuur ons een PM en we gaan kijken of we een bierige samenwerking kunnen hebben.

Brouwerij Wijchense Schone

Biertje1985

Misschien moeten we een keer met ons drietalige brouwgezelschap langsrijden, we zitten al een jaar te praten om een keer iets commercieels te doen of in ieder geval te proeven van de professionele brouw methodiek. Niet direct met winstoogmerk maar gewoon om dat een keer gedaan te hebben, en misschien krijgen we de smaak wel te pakken.

Hai

Citaat van: Biertje1985 op 22-10-2017  01:28 uMisschien moeten we een keer met ons drietalige brouwgezelschap langsrijden, we zitten al een jaar te praten om een keer iets commercieels te doen of in ieder geval te proeven van de professionele brouw methodiek. Niet direct met winstoogmerk maar gewoon om dat een keer gedaan te hebben, en misschien krijgen we de smaak wel te pakken.
We kunnen altijd een keer vrijblijvend praten  :biersmile:

Vergelijkbare Topics (7)


Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.