Nieuws:

Help mee aan het verbeteren van het forum via een donatie. Klik hier,

Hoofdmenu


Inkbird ITC-308 (het alternatief voor de STC-1000)

Gestart door Gunnar, 26-10-2015 16:34 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Heisenberg

Citaat van: Eelke op 03-05-2018  20:51 uJa. Maar die heb ik dit weekend nog niet voor handen en dan moet ik ook iets aan de koelkast verbouwen denk ik voor de draad zodat de deur dicht kan? Dus dat is dan even een lange termijn plan, bedacht ik.

Dus ik dacht, in principe hoef ik alleen maar te koelen, als mijn schuur, waar de koelkast in staat, altijd wel 20 graden is. (behalve de komende nacht waarschijnlijk als het vriest, maar ik wil zaterdag, zondag of maandag brouwen).

Ik heb het zo opgelost:Zo´n doorvoer kost iets van 2 euro. Gat boren bovenin de koelkast met een 7 gaten zaag en klaar. Zit perfect en ziet er ook nog eens mooi uit al zeg ik ´t zelf.

tdp

Pas daar wel mee op, in een ander type koelkast kan het wel zo zijn dat daar koelleidingen lopen.

Heisenberg

Citaat van: tdp op 09-08-2018  22:38 uPas daar wel mee op, in een ander type koelkast kan het wel zo zijn dat daar koelleidingen lopen.

Dan heb ik wel heel veel geluk gehad want ik heb drie koelkasten staan, allemaal van een verschillend merk, en in geen van de drie iets geraakt. In de twee kleinste koelkasten zit zelfs nog eenzelfde doorvoer in de linker zijkant. De thermostaat zit in alle drie aan de rechterkant. En ja, het is uiteraard op eigen risico.

Heisenberg

Citaat van: JoepH op 11-11-2017  10:14 uNiks geklooi met kacheltjes en gloeilampen. Gewoon een keramische lamp die ook in een terrarium gebruikt wordt. De meeste dierenspeciaalzaken en zeker Aliexpress heeft ze. Die van mij kwam via Ali voor € 4,25 gratis verzending. Perfecte verwarmingsoplossing voor je koelkast/vergistingskast.

Ik zou er wel een porseleinen fitting bij bestellen in dat geval. En die dingen worden loeiheet. Ik zou voor een warmtekabel gaan.
https://www.proheating.nl/Siliconen-warmtekabel-30-watt-1-meter?search=Warmtekabel


j.heesters3

Ik ben voor een maat van mij op zoek naar een Nederlandstalige handleiding van de inkbird 308. Heeft iemand die of weet iemand waar ik die kan downloaden? Zou fijn zijn.

Jos

j.heesters3

Citaat van: j.heesters3 op 29-10-2018  14:05 uIk ben voor een maat van mij op zoek naar een Nederlandstalige handleiding van de inkbird 308. Heeft iemand die of weet iemand waar ik die kan downloaden? Zou fijn zijn.

Jos

Iemand?

Jos

Wildor

Volgens mij heeft Inkbird geen Nederlandse handleidingen. Hier in het forum heeft Marina (van Inkbird) enkele handleidingen gepost. Echter deze zijn in het Engels maar niet in het Nederlands.

https://www.ink-bird.com/support-download.html

j.heesters3

Citaat van: Wildor op 31-10-2018  15:44 uVolgens mij heeft Inkbird geen Nederlandse handleidingen. Hier in het forum heeft Marina (van Inkbird) enkele handleidingen gepost. Echter deze zijn in het Engels maar niet in het Nederlands.

https://www.ink-bird.com/support-download.html

Ok. In ieder geval bedankt. Zal het dan moeten vertalen. Maat spreekt geen Engels. Mocht er toch iemand zijn die een vertaling heeft?  Graag.

Jos

JanDeGraaff

Tip voor wie er (nog) naar een ITC-308 uitkijkt:
De InkBird shop op Aliexpress doet mee aan de uitverkoop op de 11e van de 11e!

De Inkbird ITC-308 kost dan Eur. 27,38, inclusief verzendkosten en verzonden vanuit Duitsland.
Dat laatste betekent dat er geen onverwachte invoerrechten bovenop zullen komen.

Omdat deze prijs pas op 11/11/18 geldig is, kun je 'm nu wel al vooruit bestellen en 10% aanbetalen.
Dan moet je de order op 11/11 afronden en het restant voldoen.

De link:

https://nl.aliexpress.com/item/DE-voorraad-EU-PLUG-Inkbird-ITC-308-Digitale-Temperatuur-thermostaat-heater-koeling-Temperatuur-Thermostaat/32879012042.html

Vergelijkbare Topics (7)


Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.