Hoe plaats je een foto op dit forum, klik hier voor nadere uitleg.

Steun het forum. Koop via deze links: Nederlandstalige bierboeken, Engelstalige bierboeken, een bierig artikel of een ander artikel van bol.com

Auteur Topic: Brouwen met vetten  (gelezen 8413 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Edgar

  • Super lid
  • *****
  • Berichten: 8.008
  • Land: be
Re: Brouwen met vetten
« Reactie #25 Gepost op: 09-11-2008 23:45 u »
Het boek van Jan van Schaik meldt ook nog niet dat de pilsmout van tegenwoordig verder gemout is, waardoor je de eiwitrust (bijna) helemaal over kunt slaan. Daardoor heb ik enkele behoorlijk lege en schuimarme bieren gebrouwen..  ???

Ik weet niet hoe lang je eiwitrust was, maar als 't binnen de 20 minuten was dan komt dat gegarandeerd niet (alleen) daardoor.

Tags: