Hobbybrouwen > Brouwsoftware

Promash recepten

(1/3) > >>

Adrie:
Ha Jacques,

Komt er ook een mogelijkheid om Promash recepten te posten en te downloaden?

Groeten,

A3

Jacques:
Hoi Adrie,

Ja, dat is wel de bedoeling. Ik weet alleen nog niet op welke wijze ik de recepten wil laten posten. Het liefst doe ik dat niet op een wijze dat mijn e-mailadres gebruikt wordt omdat dan het door nu door mij aangebrachte filter (een mailform) heel makkelijk kan omzeilen.
Welke automatiseerder weet hier een goedkope oplossing voor? Liefst geen FTP omdat dat extra geld kost bij mijn provider.

:degroeten: Jacques

Jacques:
Hoi Friz,

Bedankt voor jouw aanbod. Ik denk dat ik het liefste een perl-script gebruik omdat ik daar ervaring mee heb. Weet jij een plek op het net waar ik een goed functionerend script kan downloaden?

Anderen hebben het ook al gezegd maar het is echt een leuke foto bij jouw berichtjes.

:degroeten: Jacques

Jacques:
Dankzij Fritz heb ik nu een aardige script gevonden voor het uploaden van ProMash recepten.

Het script is door mij geplaatst op mijn site. Alle actieve leden van dit forum kunnen bij mij een wachtwoord opvragen voor het uploaden van hun ProMash recepten. zie http://www.hobbybrouwen.nl/cgi-bin/ProMashRecept/sftp.cgi

Mochten jullie onregelmatigheden ontdekken mbt het uploaden van recepten of het downloaden daarvan dan hoor ik dat graag. Voor het downloaden zie http://www.hobbybrouwen.nl/cgi-bin/ProMashRecept

 :degroeten: Jacques


De bovenstaande links werken niet meer omdat later gekozen is voor een ander systeem van up- en downloaden van ProMash bestanden.

Herman:
Zolang de Nederlandse recepten verzameling groeit, lijkt het me nuttig wat meer links hieromtrent te hebben. Vandaag werden in de HBD weer een tweetal nieuwe Promash-recepten sites vermeld:
http://www.brewrats.org/Recipe_Exchange van de wellicht bekende Skotrat en
http://hbd.org/cbm/prom.html

Altijd leuk als je een bepaald biertype wilt brouwen en een voorbeeld wilt zien, wel een slag om de arm houden natuurlijk ;)

Daarnaast waren de volgende links al eens elders op het forum genoemd (zie gegevens bijhouden)voor het overzicht hier nog eens:
http://www.promash.com
http://www.doubleluck.com/index.html
http://www.fermentationfrenzy.com/recipe.html
http://hairydogbrewery.com/recipes/
http://www.foamontherange.org/Recipes/recipes.html

Herman

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie