Bierbrouwen met Ahornsiroop

Gestart door Wimke, 19-11-2002 22:34 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Wimke

:bijdrage_forum:
Hallo ulieden, medebierbrouwers.
Is/zijn er onder U brouwers die ooit een bier gebrouwen hebben waar Ahornsiroop in verwerkt is.
Ik doe dat namelijk regelmatig maar bij navraag bij anderen hoor ik altijd. Ahornsiroop wat is dat? Of men weet het wel maar brouwt eer niet mee.
En dat is jammer, gezien en geproefd de resultaten van mijn brouwsels.

Wimke

Peter_van_den_Hurk

Heer Wimke,
Ik heb wel eens Ahornsiroop gebruikt en toegevoegd tijdens de gisting.
Het was zeer zoet en had bijna geen invloed op de smaak.
Omdat het (bijna) geen invoed op de smaak had heb ik het niet meer toegepast. (aleen extra kosten)
Groet Peter

Wimke

Heer Peter,
 :bijdrage_forum:
Dat heb ik ook ervaren maar ben toen op een ander merk Ahorn siroop overgestapt en deze geeft toch meer smaak af. Het is ook niet de bedoeling dat de siroop gaat overheersen.

PS kom eens proeven

Wimke

Tags:

Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.