Recepten > Discussie over recepten

Bosbergbrouwers Tripel

<< < (9/9)

Edwin:
Hoi Bierminnenden  :proost:,

count me in

Edwin

Peter_van_den_Hurk:
Heer Herman,
Het BKG staat klaar om de bieren op een deskundige wijze te keuren.
Groet Peter

Herman:
Ha die Fritz,

Ik heb net (eindelijk) het bij de Rochefort proeverij ontvangen flesje ingeschonken.

Prachtig helder bier, in het begin een mooie schuimkraag, inzakkend tot een blijvend klein laagje.

Koolzuur niet te veel, eigenlijk wel goed (je hoeft niet direct te boeren  ;) ).

Dichtheid is vrij vol, er zijn nog duidelijk restsuikers aanwezig, eigenlijk wel vergelijkbaar met mijn versie van deze tripel.

Van de hop ruik en proef ik nu niet veel meer. Geur is voornamelijk gistig-kruidig. Bitterheis is wel zeer aangenaam te noemen. Met niet proeven bedoel ik dan ook meer het herkennen van hop, de bitterheid is mooi in orde!

Conclusie: een heel mooi, goed smakend bier. Als de body nog wat minder fors zou zijn, een prima tripel. Nu echter iets te vol.

Herman

Jacques:
Hoi Fritz,

Voor het geval dat je mijn bevindingen over jouw bier gemist hebt (kan ik mij heel goed voorstellen omdat ik deze reactie bij een thread van Jan Willem geplaatst heb) bij deze de link naar deze reactie

--- Citaat ---

--- Einde van citaat ---



:degroeten: Jacques

Navigatie

[0] Berichtenindex

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie