Beste medebrouwers,
't Was in mijn brouwerijtje vandaag 22 °C en dat is nu maar juist net niet te veel voor de hoofdvergisting. Of misschien een beetje te veel. Maar dat deed me wel even nadenken over wanneer sommigen onder jullie welk soort bierke brouwen.
Maken jullie van de winter gebruik om een lager te brouwen of zorgt een soort acclimatisatie er voor dat je heel het jaar door om het even welk soort bier brouwen kan?
Hou je een soort 'zomerstop' wegens te warme temperaturen?

Zorg je dan voor een voorraad om die warme zomerse dagen niet 'bierloos' te moeten doorkomen?

Veel vragen, veel stemmen, veel antwoorden, ik ben benieuwd!!
Uiteraard met vriendelijke brouwgroeten,
Bierke!!!!!
(heb vandaag een hopelijk heerlijke dubbel gebrouwen, ik ga het bierke 'NOORderbier' noemen, over een paar jaarkes zal ik jullie zeker verteld hebben waarom dit bierke zo gaat noemen... ;-))