Hoe plaats je een foto op dit forum, klik hier voor nadere uitleg.
Steun het forum. Koop via deze links: Nederlandstalige bierboeken, Engelstalige bierboeken, een bierig artikel of een ander artikel van bol.com
0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
Heb je iets nodig dat je bij Bol.com wil kopen? Zoek het op met de bovenstaande advertentie en bestel. Pas het zoekwoord aan. Je kunt zoeken in de volledige catalogus van Bol. Door de spullen van Bol te kopen via onderstaande advertentie steun je het forum en het kost je niets extra. Voor de bierliefhebber hebben ze overigens meer spullen dan je zou verwachten. Zoek maar eens.
De andere mogelijkheid is dat dat in de flesjes biersteen ontstaat (calciumoxylaat). het koken van het wort.
Weet je hoe het oxylaat (bedoel je oxalaat) ontstaat uit welk proces? Dat het zich bindt met Calciumionen kan ik mij wel voorstellen maar waar ontstaat het oxylaat?Oxalaat is een zout van mierezuur.(of is het mierenzuur! zou Herman Finkers zeggen)
Dom, dom, dom...