Te koop Grainfather G30 Bluetooth Connect in zeer goede staat

Gestart door tieskewieske, 17-08-2023 14:25 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

tieskewieske

Te koop ivm overstap naar een grotere brouwketel

In zeer goede staat verkerende Grainfather G30 Bluetooth Connect inclusief Graincoat, Counterflow Chiller en High Performance Cleaner.

  • Materiaal: RVS
  • Bluetooth Connect: Bedien het apparaat gemakkelijk met de Grainfather of Brewfather app op je telefoon. Je maischprogramma, spoelwater herinnering, en toevoegingen aan de kook worden gelijk vanuit je recept in de controller geladen.
  • Graincoat: Isolerende mantel van 7mm dik SBR schuim die de warmte vasthoudt in de ketel. Energiebesparend en ideaal wanneer je bijvoorbeeld buiten onder het afdak brouwt. Houdt je maisch perfect op de ingestelde temperatuur.
  • Counterflow Chiller: Met deze tegenstroom koeler koel je je wort direct naar +/- 20°C. Je kan het dus gelijk in je fermenter pompen en je gist pitchen.
  • High Performance Cleaner: Dit schoonmaakmiddel is speciaal geformuleerd voor gebruik bij de Grainfather. Het verwijdert moeilijk te verwijderen proteïnen uit de Grainfather zonder de noodzaak om te schrobben. Perfect voor het schoonmaken van moeilijk te bereiken plaatsen, zoals de tegenstroomwortkoeler, pijpen en pompen

https://link.marktplaats.nl/m2017326494

Sjoerd


Tags:

Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.