Hoe plaats je een foto op dit forum, klik hier voor nadere uitleg.

Steun het forum. Koop via deze links: Nederlandstalige bierboeken, Engelstalige bierboeken, een bierig artikel of een ander artikel van bol.com

Auteur Topic: Bavaria thuistap fusten  (gelezen 3533 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Jeroem!

  • Gast
Bavaria thuistap fusten
« Gepost op: 12-07-2006 23:59 u »
Beste bierliefhebbers,

Afgelopen week hebben we bij ons in de supermarkt een grote opruiming gehouden. Daarbij kwamen we nog een aantal Bavaria Thuistap Starterspakketten tegen. Mijn baas zei: "neem ze maar mee of maak er iemand gelukkig mee." Hij wist dat Bavaria niet meer aan supermarktkanalen vaten levert vanwege de komst van de PerfectDraft.

Inmiddels heb ik contact gehad met een vertegenwoordiger van Bavaria en die bevestigde het verhaal, ook bij de Mitra slijterijen (waar ze eerst wel te verkrijgen waren) zijn deze compleet uitverkocht. Er is een actie geweest waarmee je tegen inlevering de Thuistap om kon zetten tegen korting op een PerfectDraft maar dat terzijde.

Op internet kwam ik op thuistap.com Krombacher vaten tegen die zouden moeten passen op het Thuistap Systeem. Prima bier en ga deze ook  zeker proberen. Mijn vraag aan jullie is: zijn er nog mensen die nog steeds werken met de Thuistap, en hebben jullie nog andere connecties waar ik fusten vandaan kan halen of andere producenten weten? We gaan in ieder geval nog even langs de Sligro om te kijken of ze daar nog wat hebben.

Alvast bedankt!


Tags: