Kandijsiroop

Gestart door Sjors de Ezel, 21-01-2023 19:00 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Sjors de Ezel

Beste brouwers,
Beginners vraag, ik moet voor een dubbel kandijsiroop toevoegen, nu mijn vraag,
Hoe voeg je dat toe, gewoon in de hopspider gieten ?
Moet ik het nog aanmaken vantevoren?
Wat is het verschil tussen kandijsuiker en kandijsiroop ?
Kan ik de een met de ander vervangen of geeft dat teveel smaakveranderingen ?
Je ziet het, weer een hoop vragen over 1  ingredient, ik hoop dat jullie de antwoorden weten.
Groet Sjors

Jacques

Het korte antwoord is dat kandijsuiker vast is en kandijsiroop vloeibaar.

Je kunt beide producten "los" toevoegen tijdens de kook. Gebruikelijk is het om het 10 tot 15 minuten mee te koken.

Smaakverschil? Je hebt lichte en donkere kandijsuiker. Er is al heel veel geschreven over kandijsuiker op het forum. Tip: gebruik de zoekfunctie

Tags:

Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.