Yellow RAPT Pill - Hydrometer & Thermometer

Gestart door Zjoske, 31-07-2022 09:29 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Zjoske

Hallo allemaal,

Wil na een tijd niet meer gebrouwen te hebben de draad weer op gaan pakken en wil nog wat spulletjes (speelgoed ;D ) erbij hebben.

Ik kwam deze digitale hydrometer tegen Yellow RAPT Pill - Hydrometer & Thermometer (Wifi & Bluetooth)

Deze heeft naast bluetooth ook WiFi.
Hij hoeft voor mij niet op een paar punten nauwkeurig te zijn, gaat er mij om dat ik kan zien dat de vergisting een aantal dagen stabiel blijft en ga dan alsnog een meting met de hand doen.

Wat ik me afvraag als de pil in je rvs-vergistingsvat in de klimaatkast (stalen koelkast), werkt dan de wifi nog wel voldoende. Kast staat maar een paar meter meter van de wifi-router vandaan en volop signaal buiten de koelkast.

Ik hoor het graag.

Groet,
Jos

WJW

De RAPT Pill heb ik niet, maar voor mijn Brewbrain Float (vergelijkbare wifi hydrometer) is het geen probleem. Ik heb ook een RVS gistvat in een koelkast met wifi router paar meter verderop.
Zou moeten kunnen dus.

danielsleo

Cheri Electrothermal Equipment Limited are thermocouple supplier .When the electricity from a power source enters a device, it can be measured in watts. The power is then transferred to a thermocouple. A thermocouple is a type of sensor that can measure temperature in a wide range. When the temperature changes, the thermocouple changes resistance.

Josss

Ik heb de Pill, hij verbind goed en batterij gaat super lang mee. Mijn gistvat is van plastic, muren zijn van dik beton en de wifi router staat een verdieping lager.

Soms mist hij een lezing, maar dat zijn er niet veel.

Wijbrouwers

Citaat van: Josss op 18-10-2022  15:27 uIk heb de Pill, hij verbind goed en batterij gaat super lang mee. Mijn gistvat is van plastic, muren zijn van dik beton en de wifi router staat een verdieping lager.

Soms mist hij een lezing, maar dat zijn er niet veel.

Kan ik hieruit concluderen dat als de WIFI wegvalt het apparaat gewoon blijft werken? Wij hebben namelijk niet altijd WIFI in de brouwerij. Maar als dat geen probleem is dan is dit apparaat toch het overwegen waard.

Josss

Citaat van: Wijbrouwers op 19-10-2022  10:55 uKan ik hieruit concluderen dat als de WIFI wegvalt het apparaat gewoon blijft werken? Wij hebben namelijk niet altijd WIFI in de brouwerij. Maar als dat geen probleem is dan is dit apparaat toch het overwegen waard.

Geen internet geen metingen, als je wifi aanstaay zullen je voor 7 a 8 uur metingen hebben

Tags:

Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.