Hoed Braumeister

Gestart door Broewerke, 13-02-2022 18:10 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Broewerke

Ik zie dat de hoed van de Braumeister waarschijnlijk beter is om een betere kook te krijgen. Nu is mijn vraag. De condens valt dat terug in de ketel, zo ja is dat nu wel of niet nadelig voor het zogenaamde dmsvorming of is dat verdwenen zodra het verdampt is? Als je geen hoed hebt zou je toch ook de spoelbeugel met een kleinere deksel kunnen gebruiken?

Jacques

Het merendeel van de kookdampen verlaat de hoed via het gat. Daarmee raak je ook de voorlopers van DMS kwijt.



Voor een betere kook kun je de Braumeister voorzien van extra isolatie.

Tags:

Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.