Hobbybrouwen > Prikbord

Te koop gevraagd: diverse onderdelen voor kegerator/biertap

(1/2) > >>

Eduard:
Ja, het komt niet zomaar voor dat ik hr een berichtje plaats, al was het maar omdat ik toch een goede 20 uur varen+rijden van de meesten van jullie vandaan woon, maar binnenkort ben ik er tch en ik dacht meteen van de gelegenheid gebruik te kunnen maken om wat dingen in te slaan!  :proost:

Voor mijn kegerator (koelkast met opgebouwde biertap) zoek ik de volgende onderdelen:

- tapzuil met (plaats voor) twee tapkranen. Liefst zo discreet mogelijk in staal/chroomkleur, liefst met koelwater(retour)leiding, dus geen hoge, aardewerken of potsierlijke dingen (verw.: WAF)
- 1 tot 4 corneliusvaatjes van rond de 20 liter (versie NC), liefst zonder lekkende gummiafdichtingen en niet al te brak/beschadigd
- T-verdeelstukje om 2 vaten tegelijk aan 1 CO2-fles te hangen
- koppelstukjes voor bier/CO2 van en naar de Corneliusvaatjes (versie NC)
- druppelvanger voor onder de kraantjes.
- iets anders in die richting is ook altijd welkom (behalve CO2-flessen en drukminderaars, die heb ik al :))

Ik zal in staat zijn om de betreffende dingen af te halen (indien per post versturen te gek wordt) in Nederland en evt. Belgi vlak n het weekend van 17+18 juni en vlak vor het weekend van 8+9 juli.

Vuur maar raak! Ik sta voor alles open, ondanks de 'liefst dit en dat'!

Groeten uit Oslo

Eduard samenvol

Johannes:
Ik zou zeggen: www.vanderkooyjubbega.nl hier was ik vorige week nog, hebben praktisch alles op voorraad. Kegs gebruikt, koppelingen tapkoppen. Dit is doorgaans niet het spul wat je ergens 2ehands op de kop tikt, zeker de koppelingen niet. Als je vantevoren belt weet je zeker dat ze alles in huis hebben en hoef je niet heel Nederland door.

Eduard:
Dat is al een interessante link! Ik zie dat hij vaatjes voor 32 euro verkoopt, hier zijn ze (nieuw weliswaar) 100 euro... Dat scheelt een slok op een pint! Maar andere aanbieders zijn nog altijd welkom om te reageren! :D

Johannes:
Het voordeel van die vaatjes is dat ze volledig demontabel zijn. Als er verder niet teveel deuken in zitten, heb je gewoon een prima fust. Onderdelen zijn ook prima verkrijgbaar (rubber ringetjes e.d.)

Herman:
Van der Kooy heeft in zijn shop soms meer dan op internet te zien is.

Je hebt ook al es op www.novanorm.de gekeken? In Roden zit De Jong http://www.dejongimex.nl/

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie