Algemeen > Aankondigen gebeurtenissen

Bierfestivallen 'mout'.

(1/1)

Kramer:
Na de laatste persconferentie van het kabinet is duidelijk dat de reeks bierfestivallen van 'mout' doorgaan. Voor de duidelijkheid, ik heb niks te maken met de festivals maar aangezien ik zelf met wat vrienden ga geef ik dit als tip mee:

https://moutbierfestival.nl/

LaurensV:
Ik ga eind augustus naar de Tilburg editie. Waar heb je gevonden dat het festival doorgaat? Er is een bericht geplaatst op 10 juli dat alles doorgaat, maar sindsdien zijn er weer nieuwe regels. Ik wacht nog altijd op een update van Mout zelf. Tilburg wordt hierin ook niet genoemd...

Kramer:
Die nieuwe regels zijn niet voor festivals met een vaste zitplaats. Ik vond het eerst ook verwarrend en vroeg me af of het zou doorgaan, maar bij de persconferentie gaf Rutte aan dat de bestaande regels blijven gelden voor evenementen met vaste zitplaatsen.

Ben overigens pasgeleden bij het TAPT bierfestival in Utrecht geweest, toen waren de regels voor festivals ook al aangescherpt en ook dat kon gewoon doorgaan.

LaurensV:
Ah, Naja we zien het wel. Geen bericht is goed bericht 😀

Phoef:
3 aug heeft Bierfestival Mout of facebook het volgende geplaatst;

Na aanleiding van de persconferentie gisteren over eendaagse evenementen, krijgen we veel vraag of Mout Bierfestival - Tilburg 2021 door kan gaan. Gelukkig hebben we goed nieuws: Mout Bierfestival kan sowieso door gaan! Omdat we al werken met een aangepaste editie, waarbij men zittend aan tafel wordt bediend, gelden andere voorwaarden voor ons als bierfestival. So, who's in op vrijdag 27- t/m zondag 29 augustus?!
We maken overigens snel de complete bierlijst bekend. Tickets: www.moutbierfestival.nl

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie