Algemeen > Stel je voor

WJW

(1/1)

WJW:
Hallo allemaal,
Ik lees al een aardig poosje mee op dit forum. Nu ik ook actief jullie adviezen zoek, is het tijd me ook eens voor te stellen.
Mijn naam is Wilco, 45 jaar. Ik ben al lang liefhebber van vele verschillende soorten bier. Vorig jaar heb ik uit liefhebberij online de cursus ‘Bierista’ gedaan, waardoor mijn interesse in het brouwproces werd gewekt.
Met de feestdagen heb ik een beginners setje cadeau gekregen en na een eerste geslaagde bruin bier is het virus definitief overgeslagen.
Inmiddels staat mijn vierde brouwsel te gisten in mijn gistkoelkast. Met elke brouwdag probeer ik een stap toe te voegen aan mijn mogelijkheden en mijn kennis. Op dit moment brouw ik met een SS Brewtech brewkettle mini met een BIAB methode. Ook heb ik heb voor het meest recente brouwsel voor het eerst zelf mijn mout geschroot. Al met al vind ik het een geweldig mooie uitdaging en een schitterende hobby.
Ik hoop en verwacht nog veel van jullie te kunnen leren. Alvast veel dank voor alle hulp tot dusver.

Jurrian:
Welkom. En natuurlijk veel brouwplezier!

Jacques:
Welkom op het forum Wilco.

Brouw vaak. Proef je bieren met anderen en wees kritisch. Probeer elke keer een verbetering door te voeren. Lees veel en stel vragen. Je zult zien dat je na een jaar heerlijke bieren brouwt. 

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie