Hobbybrouwen > Algemene vragen hobbybrouwen

Kleine brouwerij om te kijken

(1/6) > >>

HarmJan:
Beste hobbybrouwers, na meer dan 10 jaar hobbybrouwen is de kogel door de kerk en wil ik 1 a 2 dagen minder gaan werken en op een kleine schaal een brouwerij opstarten. Met als grootse doel een stuk levensplezier, doen wat je leuk vind. Zeker omdat het besef er wel is dat dit niet een keuze voor het geld gaat zijn.

Volgende week heb ik nog een week vakantie over en ik was heel benieuwd of jullie nog 1 of 2 leuke kleine brouwerijen kennen waar ik een keer kan meekijken hoe zij het doen? Wellicht dat je zelf een soortgelijke stap hebt gemaakt en het leuk vindt? Ik hoor graag de suggesties 😀

Oscar:
Wil je op kleine schaal ketels gaan neer zetten? Of gaan huurbrouwen?  :brouwen:

Brouwerij KOR:
Deze ga ik even volgen :)
Ben je van plan te brouwen voor verkoop en een accijnsgoederenplaats in te richten?

Ik heb mezelf zojuist ingeschreven bij kvk als Brouwerij KOR ik ben van plan workshops en proeverijen te gaan geven aan huis. Helaas kan ik geen accijnsgoederenplaats inrichten.

Gr Ruud

HarmJan:
@Oscar: Op dit moment wil ik op kleine schaal ketels neerzetten. De charme van het zelf alles in de hand hebben biedt denk ik ook een stuk arbeidsvreugde.

@Kor: dat ben ik op zich wel van plan. Welke regio zit je?

Brouwerij KOR:

--- Citaat van: HarmJan op 30-07-2021  21:27 u ---@Oscar: Op dit moment wil ik op kleine schaal ketels neerzetten. De charme van het zelf alles in de hand hebben biedt denk ik ook een stuk arbeidsvreugde.

@Kor: dat ben ik op zich wel van plan. Welke regio zit je?

--- Einde van citaat ---
Vlijmen bij Den Bosch

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie