Algemeen > Stel je voor

Even voorstellen: Arthur

(1/2) > >>

Artur:
medebrouwers,

Mijn naam is Artur, ik brouw al zo'n 17 jaar. Maar heb toch al veel opgestoken van dit forum. In de loop der jaren is mijn installatie behoorlijk compleet geworden. Ik heb mijn eigen brouwerijtje ingericht en brouw traditioneel met (dubbelwandige) pan en een gasvlam eronder. Binnen een paar weken hoop ik mijn honderdste brouwsel te maken. Heb plannen om een brouwsel te maken met 5 graansoorten, 5 moutsoorten, 5 hopsoorten en 5 kruiden om dit te vieren.

MO:
Artur, welkom op het forum. Goed dat een oude rot zich bekend maakt, dat zouden meer ervaren brouwers moeten doen. Hoeveel brouw je per keer, wat zijn je favoriete bieren, heb je misschien wat foto's; kortom: vertel nog eens wat meer van je zelf.

Een jubileum bier lijkt me ook wel wat maar ik ben pas bij nummer 71 (komend weekeinde hoop ik).

Oscar:

--- Citaat van: Artur op 16-05-2006  12:24 u ---ik brouw al zo'n 17 jaar. Maar heb toch al veel opgestoken van dit forum.

--- Einde van citaat ---

Arthur, welkom op HET forum, leuk om een ervaren brouwer er bij te hebben. Wellicht heb je in de loop der jaren een heleboel kennis en ervaring opgedaan waar wij nog wel wat van kunnen leren. Waarom heb je zo lang gewacht om je op dit forum bekend te maken..?

Groeten en gezondheid
Oscar

Artur:
Mo en Oscar,
Bedankt voor jullie hartelijke welkomswoorden. Even wat meer info: Ik brouw meestal 30 liter per keer. Ben een grotere filterkuip aan het maken, kan daarna grotere hoeveelheden maken. De resultaten zijn (zoals bij iedereen, denk ik) soms wisselend. Varierend van enkele keren een bacterie in mijn bier tot clubkampioen van t Wort Wat met een witbier.
Ik heb, in het verleden, ongeveer alle kruiden gebruikt die te verkrijgen zijn, maar brouw tegenwoordig weer met hele simpele recepten. Ben momenteel mijn blond bierrercept aan het verbeteren, met in mijn achterhoofd een chouffe blond (toch wel vaak bij mij op tafel te vinden).
Ik heb misschien lang gewacht om mijzelf bekend te maken, maar ik vind dat je wel iets te melden moet hebben.
Ik heb geen idee hoe ik een foto van mijn brouwerij kan bij sluiten.

gr.

Johannes:
Artur,

Als je een bericht plaatst kun je onder het tekstvenster op de knop 'bladeren' drukken, zoek de foto op die je wilt plaatsen en druk op 'host it' vervolgens ontstaat er een scherm met allemaal koppelingen, selecteer 1 van de links die tevoorschijnkomen. 1 waar bij staat 'for forums' knip en plak dit in het veld waar je je tekst ook typt en daar komt de foto.

Ik hoop dat het zo duidelijk is.

groet Johannes

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie