Hobbybrouwen > Algemene vragen hobbybrouwen

Amateurbierbrouwersvereniging Gouwestreek

(1/2) > >>

lupulus:
Hallo,

Voorstellen heb ik jaren geleden al gedaan maar voor dit topic wel weer relevant. Mijn naam is Jan Kees Velthoven en brouw zo'n 4 tot 5 keer per jaar een batch bier voor vrienden en familie vanuit mijn woning in Boskoop.
Ik ben op dit moment weer wat aan het investeren in mijn setup om de hobby weer iets meer leven te geven dan het afgelopen half jaar. De HERMS setup heeft straks drie ketels van 30 tot 50 liter waar 3000 Watt verwarmingselementen in zijn gemonteerd. Volledig van het gas af inmiddels dus zodat ik niet meer met flessen hoef te slepen (wel nog voor de caravan). Mijn eerst volgende biertje wordt een Uiltje Dr. Raptor imitatie een DIPA van 9% en 6 soorten hop.

Het enige wat er nog mist is om van het brouwen ook een klein en gezellig sociaal event te maken.  :biersmile:

Daarom ben ik op zoek naar een aantal amateurbrouwers in de Gouwestreek (kom zelf uit Boskoop en heb jaren lang in Gouda gewoond) die het leuk vinden om af en toe eens te helpen met een brouw bij elkaar onder genot van een (zelfgebrouwen) biertje. Niet te formeel maar een kleine groep mensen die rondom Gouda, Reeuwijk, Bodegraven, Waddinxveen of Alphen aan den Rijn wonen en zin hebben om de hobby met lokale amateurbrouwers levendig te houden!

Wie lijkt dit iets?  ;D

Groet, Jan Kees  :degroeten:

Fractus:
Je zou eens kunnen kijken bij het biergilde wat recent is opgericht in het groene hart, zie https://www.hobbybrouwen.nl/forum/index.php/topic,42196.0.html

Geen idee hoe actief ze zijn, de website geeft weinig informatie en ze zijn midden in de coronatijd gestart, dus misschien staat alles nog op een laag pitje...

lupulus:

--- Citaat van: Fractus op 17-05-2021  17:19 u ---Je zou eens kunnen kijken bij het biergilde wat recent is opgericht in het groene hart, zie https://www.hobbybrouwen.nl/forum/index.php/topic,42196.0.html

--- Einde van citaat ---

Super bedankt, precies wat ik zocht!

Takkie83:
Jan Kees, ik woon in Leiden en kom graag een keer je herms bewonderen en een biertje brouwen. Zet mij maar op je lijst!  :biersmile:

Tako

lupulus:

--- Citaat van: Takkie83 op 17-05-2021  20:32 u ---Jan Kees, ik woon in Leiden en kom graag een keer je herms bewonderen en een biertje brouwen. Zet mij maar op je lijst!  :biersmile:

Tako

--- Einde van citaat ---

Absoluut welkom Tako. Ik moet nog even wachten op wat brouwonderdelen komende maand maar zal je daarna contacten.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie