Hobbybrouwen > Grondstoffen

Gist st. Bernardus en Brugse zot

<< < (2/4) > >>

ChrisB:
Ik heb inmiddels met de Bernardus gist gebrouwen, en het lijkt er aardig op qua geur en smaak. Na een paar dagen kwam er wel een enorme putlucht uit het waterslot.

De SVG was echter lager dan verwacht met 75%. Ik denk dat ik een te hoge maisch temperatuur heb aangehouden.

Volgend weekend ga ik met de Brugse zot gist brouwen, ik ben benieuwd.

Jacques:

--- Citaat van: ChrisB op 03-05-2021  20:55 u ---Ik heb inmiddels met de Bernardus gist gebrouwen, en het lijkt er aardig op qua geur en smaak. Na een paar dagen kwam er wel een enorme putlucht uit het waterslot.

De SVG was echter lager dan verwacht met 75%. Ik denk dat ik een te hoge maisch temperatuur heb aangehouden.

--- Einde van citaat ---

Had je ook een flink aandeel aan suikers in de stort zitten?

ChrisB:

--- Citaat van: Jacques op 03-05-2021  23:18 u ---Had je ook een flink aandeel aan suikers in de stort zitten?

--- Einde van citaat ---

Ik heb ongeveer 15% suiker gebruikt in dit recept.

edensan:

--- Citaat van: ChrisB op 04-05-2021  13:39 u ---Ik heb ongeveer 15% suiker gebruikt in dit recept.

--- Einde van citaat ---
Het is een geheim recept? ::)

ChrisB:

--- Citaat van: edensan op 04-05-2021  19:14 u ---Het is een geheim recept? ::)

--- Einde van citaat ---
Nee hoor, ik deel het graag

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie