Hallo mensen,
Hier even een vraag waar misschien iemand wel door ervaring een antwoord op heeft:
Ik heb een tijdje terug een bier gebrouwen Session IPA ( in een fermentasaurus)
Nu heb ik deze al een x eerder gebrouwen, echter heb ik nu een duidelijk kleurverschil.
De gele kleur is toch echt meer naar bruinig gegaan. En dat kleurt toch net ff wat anders...
Aangezien er in dit recept ook wat andere dingen gaan dan pilsnermout:
Havervlokken (Havermout)
Tarwevlokken
Gerstevlokken
Die ik in dit geval van een andere bron vandaan heb.... (Ik kon namelijk bij niemand op dat moment alle 3 de producten bestellen.)
Is mijn hoofd vraag de volgende:
Zou het kunnen zijn dat, deze wisseling van leverancier(s) hebben gezorgd voor een donkerdere kleur dan de voorgaande keer?
De havervlokken // havermout is dit maal bijvoorbeeld "Młyny Stoisław Havermout Instant 500 g"
(gewoon bij de Jumbo vandaan
https://www.jumbo.com/myny-stoisaw-havermout-instant-500g/364815PAK )
En welke havervlokken halen jullie normaliter?